Κούγιας: Δεκτή η πρόταση του Σάκη Τζήμα γιατί έχει πλάνο για την ΑΕΛ

Ανακοίνωση με ισχυρή δόση ειρωνείας εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, σχετικά με ενδιαφέρον του Σάκη Τζήμα να αγοράσει το πλειοψηφικό της πακέτο μετοχών.

Αναλυτικά:

“Θέλω να ανακοινώσω με τη δέουσα σοβαρότητα μετά τις πιέσεις που δέχομαι από την ερασιτεχνική ΑΕΛ, η οποία είναι ο θεματοφύλακας της «ΑΕΛικής ιδέας», αλλά και του πρώην Προέδρου της, κυρίου Τσαγκάλη, ιατρού της νέας μεγάλης δύναμης του λαρισαϊκού ποδοσφαίρου, του Απόλλωνα Λάρισας, ότι αποφάσισα να κάνω δεκτή την πρόταση του διεθνούς επιχειρηματία στον τομέα των ασφαλίσεων, κυρίου Σάκη Τζήμα.

Το τίμημα είναι 11.999.000 ευρώ.

Ο κύριος λόγος που με έκανε να δεχτώ την πρόταση του, ήταν το πλάνο που έχει για την ΑΕΛ.

Η πρώτη μεταγραφή, την οποία έχει ήδη συμφωνήσει, είναι ο γιος του μεγαλοϊδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού στη Λάρισα Χρήστου Τσιάτα, Φάνης Τσιάτας, ο οποίος αύριο το μεσημέρι θα προσγειωθεί με ελικόπτερο στην κεντρική πλατεία και η επίσημη παρουσίαση του θα γίνει στο Δημαρχείο της Λάρισας από τον Αντιδήμαρχο Λαρισαίων, κύριο Αλεξούλη.

Νέος εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ αναλαμβάνει ο μεγαλύτερος δημοσιογράφος που έβγαλε ποτέ η λαρισαϊκή δημοσιογραφία, περιζήτητος σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Λάρισας, κύριος Τσούμαρης.

Γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ αναλαμβάνει ο δόκιμος δημοσιογράφος Χρήστος Τσιάτας, ο οποίος θα εγκαταλείψει χάριν της ΑΕΛ την εργασία του στο γραφείο της συζύγου του στην Αθήνα.

Την Τετάρτη στο γραφείο του Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας, κυρίου Δασκαλόπουλου, θα κάνω την επίσημη παρουσίαση τόσο του νέου ιδιοκτήτη, όσο και των άμεσων συνεργατών του, κ.κ. Τσιάτα-Τσούμαρη-Τσαγκάλη.

Επίσημος γιατρός της ΑΕΛ στη θέση του κυρίου Μπασδέκη αναλαμβάνει ο κύριος Τσαγκάλης.

Από σήμερα την ΑΕΛ διοικούν τα τέσσερα Τ. Τζήμας-Τσιάτας-Τσούμαρης-Τσαγκάλης.

Είμαι βέβαιος ότι με αυτήν την επιλογή μου έχω εξασφαλίσει την υστεροφημία μου στην ιστορία της ΑΕΛ.

Υ.Γ. Ρε γιαούρτι με φούμο που σας χρειάζεται, όπως λέγαμε και στην Πετρούπολη τα ωραία χρόνια”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις