Παπουρτζής: «Νίκη με Οικονόμο για να κλείσουμε θετικά το 2015»

Στο ματς με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί μετά την διακοπή του πρωταθλήματος στάθηκε ο Άρης Παπουρτζής, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς με αντίπαλο την Πύδνα Κίτρους. Ο υψηλόσωμος πορτιέρο της Νίκης συμπλήρωσε πως ένιωσε υπέροχα που αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος στο “Π. Μαγουλάς”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άρη Παπουρτζή:

«Όπως είπατε κι εσείς τον Γενάρη έρχεται ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με πολύ δύσκολα παιχνίδια. Εμείς γι’ αυτό είμαστε εδώ για να τα ξεπερνάμε όλα αυτά και να κοιτάμε μπροστά. Να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στον προπονητή και στον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Συγχαρητήρια πρώτα απ’ όλα στον αντίπαλο. Ξέραμε από την αρχή ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα που βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Την Κυριακή παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Σήμερα όλα τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και πάθος για τη νίκη και νομίζω πως πήραμε δίκαια το αποτέλεσμα. Την Κυριακή θα πάμε στην Τσαριτσάνη να πάρουμε τη νίκη, να πάρουμε το διπλό και να κλείσουμε θετικά το 2015.

Όταν η αντίπαλη ομάδα παίζει την μπάλα κάτω, τακτικά σωστά, υπάρχουν καλοί παίκτες, μας δίνει κι εμάς ένα κίνητρο να αντιμετωπίσουμε στα ίσια την ομάδα. Ένιωσα υπέροχα που έπαιξα σήμερα στο Π. Μαγουλάς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις