Λ. Μπακάλης: Συνεχίζουμε με δύναμη

Ο Λάκης Μπακάλης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Φαρκαδόνα, ανέφερε ότι η ομάδα του σπατάλησε ένα ολόκληρο ημίχρονο. Ο τεχνικός του Ρήγα Φεραίου τόνισε επίσης πως η ομάδα του γνωρίζει τον τρόπο για να διαχειριστεί τέτοιες ήττες. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάκη Μπακάλη:

«Σπαταλήσαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο, χωρίς να έχουμε ρυθμό και συγκέντρωση στο παιχνίδι μας. Πραγματοποιήσαμε πολλές λάθος πάσες και δεν λειτουργήσαμε σωστά σαν ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη η Φαρκαδόνα, όμως το γκολ καταφέραμε να το πετύχουμε μόνοι μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ. Συνεχίζουμε με δύναμη. Έχουμε δείξει σαν ομάδα πως σε δύσκολες μέρες μπορούμε και διαχειριζόμαστε τις ήττες. Εύχομαι στον Μίκι καλή συνέχεια και καλό κουράγιο. Συγχαρητήρια για την εμφάνιση τους».

Ερωτηθείς, για το λόγο που η ομάδα του σπατάλησε ένα ημίχρονο, ο Λάκης Μπακάλης δήλωσε: «Δεν υπάρχει δικαιολογία σε αυτό. Δεν μπήκαμε καθόλου καλά. Ίσως να ήμασταν ακόμα στα πανηγύρια του 3-0 της προηγούμενης Κυριακής. Ο καθένας είχε διαφορετική σκέψη μέσα στο παιχνίδι».

Για την αλλαγή του Γκάγκα, ο τεχνικός του Ρήγα ανέφερε: «Ο Γκάγκας είχε να χάσει προπονήσεις, λόγω στρατού. Υπολειτουργεί και έχει τα προβληματάκια του. Μπήκε στο ημίχρονο, γιατί έπρεπε να πιέσει πιο ψηλά για να μαρκάρει τον Ετόφ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις