Νίκες για τις Μικτές ΕΠΣΘ στην Καρδίτσα

Νίκες για τις μικτές ομάδες Παίδων και Νέων της ΕΠΣΘ στις αναμετρήσεις με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Καρδίτσας εκτός έδρας για το πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Οι Παίδες του Αντώνη Μάνδαλου επικράτησαν με 2-0, ενώ οι Νέοι του Γιώργου Γάτου επιβλήθηκαν με 4-0.
Άνετα η ομάδα…

…των Νέων της ΕΠΣΘ ξεπέρασε το εμπόδιο της αντίστοιχης ομάδας της Καρδίτσας, νικώντας με 4-0, παρότι από το 70′ η ομάδα του Γιώργου Γάτου αγωνίστηκε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Θεοδωρόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ από το 80′ οι Βολιώτες αγωνίστηκαν με εννέα παίκτες, λόγω τραυματισμού του Τσανάκα (είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές)
Οι Νέοι της ΕΠΣ Θεσσαλίας πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, απόλυτα δίκαια πήραν τους τρεις βαθμούς, σημειώνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Το 0-1 έγινε στο 20′ με κεφαλιά του Αποστολίδη, μετά από εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 35′ ο Σιώμος έκανε το 0-2, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη, με πλασέ μέσα από την περιοχή.
Στην επανάληψη ο Ξηροκώστας με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3, για να πετύχει και τέταρτο τέρμα ο Σιώμος στο 75′ (δεύτερο προσωπικό), διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.
ΝΕΟΙ ΕΠΣΘ: Ράπτης (65′ Κωνσταντίνου), Χάνος, Θεοδωρόπουλος, Αποστολίδης, Δημουλάς, Κουτσούκης (70′ Κάβουρας), Ξηροκώστας (65′ Φραγκογιάννης), Χατζημητροφάνης, Σιώμος, Τσανάκας, Καραγιάννης.

Εύκολα οι παίδες νίκησαν 2-0
Στο παιχνίδι των Παίδων πρωταγωνιστής ήταν ο Θεοδωρίδης, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του. Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης η ομάδα της ΕΠΣ Θεσσαλίας ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, πίεσε την αντίπαλη άμυνα και η πίεση απέφερε καρπούς στο 15′, όταν ο Θεοδωρίδης με πλασέ έκανε το 0-1. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα πέτυχε το 0-2. Μετά από ωραία προσπάθεια, ξεπέρασε τον αντίπαλο κεντρικό αμυντικό και σκόραρε.
ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣΘ: Κραβαρίτης, Κότογλου (75′ Κακαλιάς), Κουσκουρίδας, Τετριμίδας, Γουργιώτης (65′ Μπάντελης), Μεγαγιάννης (68′ Κανούτας), Τσίλογλου, Χρόνης (75′ Κωνσταντέλος, Τιμπλαλέξης (70′ Γιοβάνης), Θεοδωρίδης, Βλιώρας (55′ Μπόλης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις