Αποχαιρετά το Κύπελλο με ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός Β. (pregame)

Το τελευταίο του παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος δίνει σήμερα Πέμπτη (17/12) στις 15.00 ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στο ΕΑΚ τον ΠΑΟΚ, σ’ ένα παιχνίδι τυπικής διαδικασίας, καθώς ο «Δικέφαλος» έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου…

…έχει αποκλειστεί.
Στη σημερινή αναμέτρηση, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους, ενώ ο ΠΑΟΚ θα έρθει στο Βόλο με τους περισσότερους παίκτες να είναι από την ομάδα Κ20 του συλλόγου. Τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για τον ΠΑΟΚ, προέχει το πρωτάθλημα.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε και, όπως προαναφέραμε, ο Σούλης Παπαδόπουλος θα πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα, καθώς σκοπεύει να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές, εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Καλλιθέα.
Την «ερυθρόλευκη» εστία αναμένεται να υπερασπιστεί ο Τάσος Δασκαλάκης, με τον Σταμάτη Καρρά να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας και τον Στράτο Χιντζίδη να αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αναμένεται να αποτελέσουν οι Δημήτρης Αρβανίτης (επιστρέφει από τιμωρία) και ένας εκ των Ορέστη Νικολόπουλου, Ανέστη Νάστου, με τον τελευταίο ίσως τον δούμε να παίζει στη μεσαία γραμμή – στον άξονα – μαζί με τον Αντώνη Τσιάρα. Η άλλη επιλογή όσον αφορά τα αμυντικά χαφ, είναι να αγωνιστεί δίπλα στον Τσιάρα ο νεαρός Δημήτρης Κεσίδης. Ο Αλέξανδρος Νικολιάς θα παίξει στη δεξιά πλευρά ως μεσοεπιθετικός, ο Ηλίας Τσιλιγκίρης θα έχει ανάλογο ρόλο από την αριστερή πλευρά, με τον Φίλιππο Σκοπελίτη να παίζει πίσω από προωθημένο Έρικ Γουόρντεν. Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Πολύζος, Ντάσιος, Χρυσοστομίδης, Αλαμάνης, Παναγιώτου, Κυζιρίδης και Γκουγκούδης.
Οι Ντάριο Φερνάντες, Ροντρίγκο Ντεπέτρις και Ντιέγκο Λεόν έμειναν εκτός αποστολής για να προφυλαχθούν εν όψει του αγώνα της Δευτέρας με την Καλλιθέα. Επίσης εκτός έμειναν και οι Μπουτζίκος, Ζέρης, Στρατηλάτης, ο Καραμανλής που έχει θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας, όπως και ο τραυματίας Διαμαντόπουλος.

Με πολλούς νεαρούς ο ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί στο σημερινό ματς αποτελούμενος από ποδοσφαιριστές που στην πλειοψηφία τους ανήκουν στην Κ20 και θα πάρουν την πρώτη τους ευκαιρία να φορέσουν την ασπρόμαυρη φανέλα. Στην αποστολή μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μελίσσας, Σιαμπάνης, Κοροβέσης, Σκόνδρας, Αντόνις, Τσελεπίδης, Δεληγιαννίδης, Δημητριάδης, Δημητρίου, Κάκκο, Κτιστόπουλος, Παναγιωτίδης, Συράκος, Τοπαλίδης, Κ. Χατζηδίμπας, Β. Χατζηδίμπας, Κούστα.
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Σπύρος Σταθόπουλος από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής με βοηθούς τους κ.κ. Ανέστη Δουδούμη από την ΕΠΣ Φθιώτιδας και Παναγιώτη Κασσαβέτη από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Γιώργος Μιχαηλίδης από την Ένωση Βοιωτίας και παρατηρητής ο κ. Δημήτρης Τσορτανίδης από την ΕΠΣ Αχαΐας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις