Ράλλης: Να αλλάξουν οι συσχετισμοί στο Δ.Σ. της ένωσης SL2 & FL

Στον Άγγελο Στίμο μίλησε και στην “ΕΡΑ σπορ” χθες το βράδυ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης,  ο Γιώργος Ράλλης.

Ο πρώην  πρόεδρος και νυν μέτοχος της ΠΑΕ Καλαμάτα, είπε μεταξύ  άλλων ότι:  “Όλοι στην ομάδα νοιώθουν ψυχικά κουρασμένοι από τις συνεχείς αναβολές της έναρξης. Η Καλαμάτα θέλει να παίξει, αλλά όσο περνούν οι μέρες δυσκολεύει το πράγμα. Αυτή η βδομάδα καθοριστική”, επισήμανε ο Γιώργος Ράλλης, για να συμπληρώσει:

“Για αναδιάρθρωση είναι  καλό το οικονομικό πλαίσιο, αλλά δεν μας εξήγησε ακόμη ο Υφυπουργός πως θα γίνει αυτή. Βλέπω και διαβάζω πως ο κ. Αυγενάκης πέταξε το μπαλάκι στην Λίγκα της Super League 2 και της  Football League. Η συνέλευση μας πρέπει τώρα να αποφασίσει και να γίνει σύντομα μια τηλεδιάσκεψη να δούμε το πως και τι πλέον θα πράξουμε”.

“Επιτέλους πια πρέπει να αλλάξουν οι συσχετισμοί στις ψηφοφορίες εντός της Λίγκας μας. Η SL2 θυμίζω πως σε αυτήν διαθέτει ..12  ψήφους και εμείς δυστυχώς, αν και 20 ΠΑΕ, μόνο 3  ψήφους!!! Έτσι, ότι θέλουν αποφασίζουν οι της Super league 2, δυστυχώς.  Αν πάντως  δεν παίξουμε καθόλου φέτος, με  ποιο σκεπτικό να ανέβουν όλες οι ομάδες στην Σούπερ 2; Ποια ακριβώς κριτήρια θα ακολουθήσει και θα ζητήσει να εφαρμοστούν η Πολιτεία;; Όλα αυτά τα ερωτήματα ζητούν άμεσες – εδώ και τώρα – απαντήσεις, τόνισε ο πρώην πρόεδρος της Μαύρης Θύελλας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις