Σπαρβ για ΑΕΛ: «Είναι τρελό… Ποδοσφαιριστές έρχονται και φεύγουν κάθε μέρα»

Ατάκες που προκαλούν αίσθηση από τον αρχηγό της ΑΕΛ, Τιμ Σπαρβ, ο οποίος μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του αναφέρθηκε σε όσα λαμβάνουν χώρα στη Θεσσαλική ομάδα.

Ο ίδιος όντας κάτοικος Λάρισας τους τελευταίους 6 μήνες μίλησε σε μέσο της Δανίας και εξιστόρησε τα προβλήματα που συνάντησε στην τοπική ομάδα. Αλλαγές προπονητών, παίκτες που πηγαινοέρχονται και άλλα πολλά…
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ίδιος:

«Έχουμε τον τρίτο προπονητή μέσα στη σεζόν. Είναι κάτι νέο για εμένα να κάνουμε τόσες αλλαγές τόσες πολλές φορές, είναι τρελό, κάθε βδομάδα κοιτάμε τον επόμενο αντίπαλο αντί να κοιτάμε το παιχνίδι μας και να φτιάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Τα αποτελέσματά μας είναι πολύ κακά. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως οι παίκτες έχουν όμως φιλοδοξίες αλλά πολλές φορές τα συναισθήματα νικούν τη σκέψη μας μέσα στο παιχνίδι. Ως ποδοσφαιριστής πρέπει να προσαρμόζεσαι γρήγορα να αποδέχεσαι τη νέα χώρα που βρίσκεσαι και να ζεις στο περιβάλλον αυτό».

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ρόστερ αλλά και τους φυσιοθεραπευτές της ΑΕΛ: «Οποιος έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο ξέρει πως έχουμε πάρα πολλούς παίκτες, μοιάζει η ομάδα σαν αυτές του NFL. Τον Ιανουάριο ήρθαν 10-12 παίκτες, νιώθεις πως παίκτες έρχονται και φεύγουν κάθε μέρα, δεν υπάρχει ένα μακροπρόθεσμο πλάνο. Δεν μπορώ και δεν τολμώ να μπω σε λεπτομέρειες τώρα!»

metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις