Στοίχημα: Σκοράρουν στη Ριζούπολη, όρθια η Μορεϊρένσε – παρολί για ταμείο στο 10,19!

Πολλές είναι οι αναμετρήσεις με ενδιαφέρον που υπάρχουν στο σημερινό (04/02) κουπόνι της Πέμπτης. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις κορυφαίες προτάσεις, που θα βρείτε στο pamestoixima με πλήθος αγορών. Θα αναλύσουμε παιχνίδι από το κύπελλο Ελλάδας, το πορτογαλικό πρωτάθλημα, καθώς και την Ευρωλίγκα. Περνάμε αμέσως στις επιλογές μας.

Αμφίσκορο στη Ριζούπολη

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με το κύπελλο Ελλάδας, εκεί όπου στις 19:30 ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται την ΑΕΚ.

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, που προέρχονται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Συγκεκριμένα έχασαν με 1-0 από τον Άρη, με 1-0 από τη Λαμία και με 3-1 από τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Πριν από αυτά και με 2-0 από την ΑΕΚ για το κύπελλο στο πρώτο μεταξύ τους ματς. Στα συγκεκριμένα παιχνίδια, μάλιστα, εμφάνισαν αρκετά προβλήματα στην αμυντική τους λειτουργία. Βρίσκονται στη 10η θέση του πρωταθλήματος με 18 βαθμούς. Ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Φατιόν και Τσιλούλη, ενώ άφησε εκτός αποστολής και τους βασικούς Βερχούλστ, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη και Κολ.

Η ΑΕΚ κατάφερε να βγάλει αντίδραση μετά τη σοκαριστική εντός έδρας ήττα με 2-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Επικράτησε με 2-0 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, με γκολ των Σάκχοφ και Τάνκοβιτς και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, αλλά και στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με 40 βαθμούς, έναν περισσότερο από τους Άρη και ΠΑΟΚ. Πρώτος σκόρερ της είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, που έχει σημειώσει οκτώ γκολ. Ο Μανόλο Χιμένεθ συμπεριέλαβε στην αποστολή το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του, Όλεγκ Νταντσένσκο αλλά και τον 19χρονο επιθετικό, Μιχάλη Κοσίδη. Αντίθετα εκτός έμειναν οι Λάτσι, Σβάρνας, Μάνταλος και Μπακάκης.

Με την υπόθεση πρόκριση να έχει κριθεί σε μεγάλο βαθμό από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (2-0 υπέρ της ΑΕΚ) και τις δύο ομάδες να παρατάσσουν αρκετά νέα πρόσωπα, περιμένουμε να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι. Επιλέγουμε το G/G σε απόδοση 2.90.

Δεν χανει η Μορεϊρένσε

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Πορτογαλίας, εκεί όπου η Φαμαλικάο φιλοξενεί στις 23:30 την Μορεϊρένσε, για τη 17η αγωνιστική.

Σε άσχημο “φεγγάρι” βρίσκεται η Φαμαλικάο, καθώς έχει μόλις μία νίκη, με 2-1 επί της Σάντα Κλάρα, στα τελευταία εννιά παιχνίδια πρωταθλήματος. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έχασε με 2-1 εκτός έδρας από τη Νασιονάλ Μαδέιρα. Ισοβαθμεί με την Μποαβίστα στην 15η θέση της βαθμολογίας αλλά είναι εκτός επικίνδυνης ζώνης εξαιτίας της καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Τελευταία φορά που επικράτησε στην έδρα της ήταν στις 7 Νοεμβρίου, με 2-1 επί της Μαρίτιμο.

Μετά την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Νασιονάλ Μαδέιρα, ήρθε η ανώμαλη προσγείωση για τη Μορεϊρένσε. Ακολούθησε η ισοπαλία (2-2) με την Πορτιμονένσε και η συντριβή με 4-0 από την Μπράγκα στο γήπεδό της. Βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς, 13 λιγότερους από την Πάσος Φερέιρα και την πέμπτη θέση. Έχει πρόβλημα στην τελική προσπάθεια και στο σκοράρισμα, καθώς έχει σημειώσει μόλις 13 γκολ σε 16 αναμετρήσεις.Αμφίβολη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του μέσου, Σαρί Μανέ.

Η Μορεϊρένσε είναι ανώτερη ομάδα και βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα σε μία αδύναμη έδρα όπως είναι αυτή της Φαμαλικάο. Θα προτιμήσουμε το Χ2 σε απόδοση 1.85.

Μπορεί να αντέξει η Εφές

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας για σήμερα με μπάσκετ και Ευρωλίγκα, όπου για την 24η αγωνιστική η Μπαρτσελόνα κοντράρεται με την Αναντολού Εφές στις 22:00.

Νικηφόρο σερί δέκα αγώνων “τρέχει” σε όλες τις διοργανώσεις η Μπαρτσελόνα. Την προηγούμενη αγωνιστική της Euroleague, επικράτησε στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού με 76-74. Είχε μεν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς αλλά στο τέλος κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Έρχεται από από εντός έδρας νίκη στο ισπανικό πρωτάθλημα κόντρα στη Μούρθια με 92-63.

Μία άνετη νίκη είχε στο γήπεδό της η Αναντολού Εφές επί του Ερυθρού Αστέρα με 86-72 στο πιο πρόσφατο ματς της στη διοργάνωση. Δεν έπαιξε εκτός έδρας με τη Μακάμπι, καθώς ο αγώνας πήρε αναβολή. Στο πρωτάθλημα Τουρκίας, συνέτριψε μακριά από το γήπεδό της την Μπαχτσεσεχίρ με 100-76.

Η Αναντολού Εφές έχει τη δυνατότητα να το παλέψει απέναντι στην Μπαρτσελόνα και εκτός έδρας. Θα πάμε με το “διπλό” με +7 χάντικαπ σε απόδοση 1.90.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις