Απόλυτα συνεπής η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου

Μία από τις έξι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ που πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα από την Επιτροπή επαγγελματικού Αθλητισμού ήταν και ο Ολυμπιακός Βόλου.

Ο φάκελος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου είχε εξεταστεί από την ΕΕΑ πριν από αρκετό χρονικό διάστημα και είχε πάρει την έγκριση της Επιτροπής, με την βολιώτικη ΠΑΕ να ενημερώνεται (νωρίτερα) σχετικά.

Χθες, η ΕΕΑ ανακοίνωσε και επίσημα τις ομάδες στις οποίες χορήγησε πιστοποιητικό, συνολικά έξι από τις 20, καθώς για οκτώ ΠΑΕ οι φάκελοι ήταν ελλιπείς, ενώ έξι ομάδες δεν κατέθεσαν καν φάκελο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου λειτουργεί επαγγελματικά σε όλα τα επίπεδα και φρόντισε να καταθέσει τον φάκελο στην ΕΕΑ αρκετούς μήνες πριν, ως όφειλαν να κάνουν όλες οι ΠΑΕ της Φούτμπολ Λιγκ.

Θυμίζουμε, πως οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συγκεντρώνουν τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, προκειμένου να λάβουν από την ΕΠΟ την αδειοδότηση για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 (διαφορετική διαδικασία από την αυτή με την ΕΕΑ).

Η προθεσμία για τις ΠΑΕ να καταθέσουν φάκελο στην ΕΠΟ λήγει τον προσεχή Απρίλιο και στον Ολυμπιακό Βόλου κινούνται μεθοδικά προκειμένου να αποκτήσουν τη αδειοδότηση από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις