Ανανέωσε μέχρι το 2022 με τον Ολυμπιακό Β. ο Μπρούνο Μπαράνκο

Μετά τον Νικολάς Ντα Κάμπο, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό Βόλου μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και στη συνέχεια δόθηκε ως δανεικός μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου στον Απόλλωνα Λάρισας, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής της ομάδας, ο Μπρούνο Μπαράνκο, ανανέωσε πρόωρα τη συνεργασία του με τους “ερυθρόλευκους”.

Ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος έχει αγωνιστεί με τη Φέρο Καρίλ, ομάδα που παίζει στη Β’ κατηγορία του πρωταθλήματος της Αργεντινής, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού, όταν η ομάδα επιστέψει στην αγωνιστική δράση και αρχίσει το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:

«Άλλος ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου και συγκεκριμένα ο Μπρούνο Μπαράνκο ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα μας και για την επόμενη σεζόν και συγκεκριμένα έως και τις 30/6/2022.
Ο 23χρονος σέντερ φορ που έχει αγωνιστεί με τη Φέρο Καρίλ, ομάδα που αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία του πρωταθλήματος της Αργεντινής, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την επιθετική γραμμή των ερυθρολεύκων όταν θα επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις