Στοίχημα: Χορός των γκολ σε Ιταλία και Πορτογαλία, “τρένο” η Φενέρ! – τριάδα για ταμείο στο 7.35!

Ιδανικό ορεκτικό το κουπόνι της Παρασκευής (05/02) για το σούπερ Σαββατοκύριακο που ακολουθεί, με δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τα παρκέ! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο επιλογές ποδοσφαίρου και ένα δυνατό σημείο για πάμε στοίχημα μπάσκετ. Πάμε αμέσως στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ανοιχτό ματς στη Φλωρεντία!

Στις 21:45, στο Artemio Franchi της Φλωρεντίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται την Ίντερ για την 21η αγωνιστική της Serie A.

Βελτιωμένη η παρουσία των “βιόλα” τον τελευταίο μήνα, με εξαίρεση την συντριβή στη Νάπολη. Πάλεψαν τα παιχνίδια με Λάτσιο (2-1 εκτός) και Ίντερ (1-2 εντός) για το Κύπελλο, πήραν δύο “χρυσές” εντός έδρας νίκες επί των Κάλιαρι (1-0) και Κροτόνε (2-1) και την προηγούμενη Παρασκευή απέσπασαν παλικαρίσιο βαθμό στην έδρα της Τορίνο. Απέναντι στους “γκρανάτα” είδαν το VAR να τους ακυρώνει γκολ και να καταλογίζει κόκκινη κατά του Καστροβίλι, αλλά έξι λεπτά μετά την αποβολή προηγήθηκαν με τον Ριμπερί (67’). Λίγο αργότερα η ομάδα του Πραντέλι έμεινε και με 9 παίκτες, με 2η απευθείας αποβολή, αυτή τη φορά του Μιλένκοβιτς! Αναμενόμενα πιέστηκαν ως το φινάλε και ισοφαρίστηκαν στο 88’ από τον Μπελότι. Άνετη βαθμολογικά πλέον η Φιορεντίνα, είναι στην 11η θέση και το +7 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Ίντερ από τη μεριά της δίνει μεγάλη μάχη για τον τίτλο στη Serie A. To Σάββατο διέλυσε την Μπενεβέντο με 4-0 στο Μιλάνο και παρέμεινε σε απόσταση βολής από τη Μίλαν (-2), αλλά μεσοβδόμαδα έχασε εντός έδρας από τη Γιουβέντους για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, με τη ρεβάνς να ακολουθεί την Τετάρτη.

Η Φιορεντίνα δεν θα φοβηθεί τον αγώνα, όπως έπραξε και στο Κύπελλο, έχει μία βαθμολογική άνεση και καλή ψυχολογία, μπορεί να απειλήσει την ασταθή άμυνα της Ίντερ, η οποία δέχεται γκολ με συνέπεια εκτός έδρας. Στα 7/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal και κάτι ανάλογο περιμένουμε να συμβεί απόψε. Επιλογή το G/G σε απόδοση 1.80.

Ματσάρισμα για γκολ

Στις 19:00, στο Estadio dos Arcos, η Ρίο Άβε φιλοξενεί τη Νασιονάλ Μαδέιρα για την 17η αγωνιστική της Liga NOS.

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση οι γηπεδούχοι, από τις 22 Δεκεμβρίου έχουν ρεκόρ 1-1-6 και πλέον έμπλεξαν για τα καλά στη μάχη της παραμονής. Είναι στην 13η θέση και μόλις στο +1 από τις θέσεις των μπαράζ και το +2 από τον απευθείας υποβιβασμό. Τη Δευτέρα είχαν εξ ορισμού πολύ δύσκολο έργο στην έδρα της Πόρτο, όπου ηττήθηκαν με 2-0, είχε προηγηθεί το εντός έδρας 1-2 από τη Σάντα Κλάρα.

Τρεις βαθμούς πιο ψηλά βρίσκεται η Νασιονάλ, χάρη στο εντός έδρας 2-1 επί της Φαμαλικάο το Σάββατο. Ήταν το πρώτο “τρίποντό” της μετά από πέντε ανεπιτυχή αποτελέσματα και το τρίτο σερί Goal/Goal.

Η Ρίο Άβε αναζητά αντίδραση και το αποψινό ματς είναι ευκαιρία να πάρει νίκη ψυχολογίας. Η Νασιονάλ έρχεται με καλό μομέντουμ και μπορεί να απειλήσει στην κόντρα. Περιμένουμε ευκαιρίες εκατέρωθεν, ποντάρουμε στο ακριβοπληρωμένο Goal/Goal (2.15).

“Τρένο” η Φενέρ!

Στις 19:45, η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την 24η αγωνιστική της Euroleague.

Σε σούπερ φόρμα οι Τούρκοι, τρέχουν νικηφόρο σερί 8 αγώνων στη διοργάνωση και πλέον μπήκαν για τα καλά στη μάχη της 8αδας. Με ρεκόρ 13-10 ισοβαθμούν με Εφές και Ζαλγκίρις στην 7η θέση. Η ομάδα του Κοκόσκοφ πέρασε από τη Μόσχα με το 83-89 επί της ΤΣΣΚΑ, λύγισε τη Μακάμπι εντός (82-75) και διέλυσε την Κίμκι στη Ρωσία με 76-107!

Η Ζενίτ είναι 6η με ρεκόρ 13-8, αλλά έρχεται από δύο σερί εκτός έδρας ήττες σε Βαρκελώνη και Μιλάνο.

Ποντάρουμε στο φορμάρισμα της Φενέρ και επιλέγουμε τον άσο με -3.5 χάντικαπ σε απόδοση 1.90.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις