«Δεν θα είστε πάντα σε θέση ισχύος»

Ανακοίνωση με δύο σκέλη εξέδωσαν ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της Νίκης Βόλου “Blue Club – Θύρα 3 – Π. Ντοκούζης”. Στο πρώτο σκέλος συγχαίρει την ποδοσφαιρική ομάδα για την εμφάνιση με αντίπαλο την Πύδνα και στο δεύτερο καταγγέλει την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας αλλά και προσωπικά τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Τόλια για τα όσα συνέβησαν έξω από το Κλειστό του ΕΑΚ πριν τον αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με τη Νίκη Β.. Αναλυτικά:

“Καταρχάς θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομαδάρα μας, που χθές απέδειξε πως όταν ματώνεις τη φανέλα και παίζεις με πάθος και ψυχή όλοι οι αντίπαλοι είναι πολύ λίγοι για να της αντισταθούν!

Τέτοιες εμφανίσεις είναι μονόδρομος για τη ΝΙΚΑΡΑ μας!

Αφού λοιπόν πέρασε και το σημερινό ματς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα μας, θα θέλαμε να ασχοληθούμε με τα κωμικοτραγικά περιστατικά που συνέβησαν το Σάββατο μεσημέρι έξω από το κλειστό του ΕΑΚ, όπου αγωνίστηκε η ομάδα μας στο μπάσκετ με τον συμπολίτη για την Α1 ΕΣΚΑΘ. Πρωταγωνιστής σ’ αυτή την παρωδία, ποιος άλλος; Για μια ακόμα φορά η αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας! Ο αστυνομικός διευθυντής κ.Τόλιας, ο οποίος ενώ είχε διαβεβαιώσει παράγοντες της ομάδας μας πως δεν θα υπάρξει απαγόρευση μετακίνησης οπαδών, μόλις αυτοί έφτασαν 50 μέτρα από το κλειστό του ΕΑΚ, αφού κινητοποίησε σχεδόν όλη την αστυνομική δύναμη της πόλης,3 διμοιρίες ΜΑΤ, 6 μοτοσικλέτες ΔΙΑΣ, και ΟΠΚΕ (κάτι από καστανά στη Θεσσαλονίκη δεν σας θυμίζει;), με προκλητική συμπεριφορά, τους έκλεισε το δρόμο και τους απαγόρευσε την είσοδο στο γήπεδο. Μάλιστα για να πετύχουν την απομάκρυνση των οπαδών μας από την περιοχή, αναίτια και με περίσσιο ζήλο οι αριθμητικά περισσότεροι παληκαράδες των ΜΑΤ που φουσκώνουν σα τα κοκκόρια μόνο πίσω από τις ασπίδες τους (εντολές εκτελούσαν βέβαια τα παιδιά) εξαπέλυσαν επίθεση και αφού τους φορτώσανε αρκετές γκλοπιές και ”γαλλικά” πέτυχαν το στόχο τους ! Να σημείωσουμε πως ανάμεσα στους οπαδούς που χτυπήθηκαν και παράλληλα τους απαγορεύτηκε η είσοδος στο γήπεδο ήταν κ ο Πρόεδρος της διοικούσας ποδοσφαίρου κ. Βούλγαρης κ ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Λάμπρου .

Ερώτηση: Γιατί κ.Τόλια ενώ είχες ενημερώσει παράγοντες της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ότι δεν θα υπάρξει απαγόρευση μετακίνησης, απαγόρευσες και μάλιστα με βία, χρησιμοποιώντας ΜΑΤ, την προσέλευση και είσοδο οπαδών μας στο κλειστό του ΕΑΚ;

Γιατί αυτή η ύποπτη και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά για ακόμα μια φορά;

Γιατί η δήθεν μαγκιά και επιθετικότητα από τα ΜΑΤ σαν να απευθύνονται σε εγκληματίες;

Ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να πάρουμε απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα. Εξουσία είστε , το δείχνετε και το εκμεταλλεύεστε με κάθε τρόπο! Να θυμάστε όμως ότι δεν θα είστε πάντα σε θέση ισχύος.

Κάποτε θα κυκλοφορείτε ανάμεσα σ αυτούς που τώρα έχετε απέναντι. Για αυτό λοιπόν όταν θα κάνετε τη δουλειά σας , σας συμβουλευουμε για να έχετε τη συνείδηση σας ήσυχη να είστε ποιο ταπεινοί και μπεσαληδες, και στον μέλλον όταν θα είστε πολίτες πλέον να σας χαιρετάν με σεβασμό και οχι να σας φτύνουν. Γιατί μέχρι τώρα κάποιοι από σας μας δείχνουν πως αξίζουν μονο το δεύτερο!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις