Το μυαλό του Βόλου στο παιχνίδι με τον Αστέρα

Η αποστολή του Βόλου επέστρεψε από την Κρήτη, χθες οι παίκτες έκαναν αποθεραπεία, όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.
Σήμερα Σάββατο θα υπάρξει μία προπόνηση, ο Άνχελ Λόπεθ θα αναλύσει στους παίκτες τον τρόπο, με τον οποίο αγωνίζεται ο Αστέρας, τον οποίο ο Βόλος θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 17.15 στο Πανθεσσαλικό στάδιο, για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Η ομάδα της Τρίπολης ηττήθηκε προχθές με 2-0 από τον Άρη στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος. Στο πρωτάθλημα, ωστόσο, προέρχεται από πέντε σερί νίκες, που έφεραν τον Αστέρα στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας αποκτήσει σημαντική διαφορά από τους διώκτες του. Οκτώ βαθμούς από τον Ατρόμητο που βρίσκεται στην 7η θέση και εννέα από τον Βόλο, που ακολουθεί στη βαθμολογία.
Όσον αφορά την αυριανή αναμέτρηση, οι απουσίες δεν λείπουν σε ένα ακόμη παιχνίδι για τον Βόλο. Οι Ζαν Μπαριέντος και Αντώνης Ντεντάκης είναι τραυματίες και βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας, ενώ τραυματίας είναι και ο Αλμπέρτο Μπουένο. Ο Ρενάτο Σάντος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι του στο παιχνίδι με την ΑΕΛ και δεν έπαιξε στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, με την συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι να είναι αμφίβολη.
Στην αποστολή του αγώνα με τον ΟΦΗ είχε συμπεριληφθεί, χωρίς να αγωνιστεί, ο Ντάρντο Μίλοκ, με τον Αργεντινό μέσο πιθανότατα να τεθεί εκ νέου στη διάθεση του Άνχελ Λόπεθ. Μένει, να δούμε, αν θα είναι έτοιμος αγωνιστικά ο Χοσέ Ρίβας, ο οποίος αποκτήθηκε και αυτός την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου.
Ο Βόλος, αν θέλει να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν, για να μειώσει τη διαφορά που τον χωρίζει από τον Αστέρα στη βαθμολογία και να πλησιάσει την 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, θα πρέπει να κερδίσει πάση θυσία τους Αρκάδες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις