Basket League: Ξεχωρίζει το ΑΕΚ-Περιστέρι

Φουλ δράση σήμερα στην Basket League με τα πέντε από τα έξι ματς της 14ης αγωνιστικής να διεξάγονται απόψε.

Στο πρόγραμμα δεσπόζει η αναμέτρηση της ΑΕΚ με το Περιστέρι. Η «Ένωση» ενισχύθηκε με τον Ντάριλ Μέικον, που θα κάνει ντεμπούτο, ενώ εκτός ρόστερ Α1 έμεινε ο Ματ Λοτζέσκι. Εκτός είναι σίγουρα ο Νίκος Γκίκας, αλλά επιστρέφουν οι Δημήτρης Κατσίβελης και Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς. Για το Περιστέρι ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Βαγγέλη Μάντζαρη.

Ο Άρης με τους Ντραγκίτσεβιτς και Μιλόσεβιτς να σφίγγουν τα δόντια θα υποδεχτεί το εξαιρετικό Λαύριο, ενώ ο Ιωνικός μετά τη φιλική νίκη της Δευτέρας επί του Ολυμπιακού φιλοξενεί το Μεσολόγγι που κέρδισε την περασμένη εβδομάδα τον Κολοσσό μετά από σχεδόν τρεις μήνες.

Ο Προμηθέας μετά το θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ φιλοξενεί τη Λάρισα, που έκανε μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ αλλά αποχαιρέτησε τον Τζέιμς Γουέμπ που έφυγε για τη Μούρθια. Ο Κολοσσός χωρίς προβλήματα αναμετράται με τον Ηρακλή που επιστρέφει στα εγχώρια μετά το 3/3 στο FIBA Europe Cup.
Σημειώνεται πως η επόμενη αγωνιστική θα διεξαχθεί στα τέλη του Φεβρουαρίου, καθώς η επόμενη εβδομάδα είναι αφιερωμένη στο Κύπελλο και ακολουθούν οι υποχρεώσεις της Εθνικής Ανδρών στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ. Οι Θεσσαλοί ενισχύθηκαν με τον γκαρντ Γουέσλεϊ Γουέσπουν.

Αναλυτικά η 14η αγωνιστική:
Σάββατο 6/2
Άρης-Λαύριο 17:00 (ΕΡΤ3)
Ιωνικός-Μεσολόγγι 17:00 (ΕΡΤ Sports)
Κολοσσός-Ηρακλής 17:00 (ΕΡΤ Sports 3)
Προμηθέας-Λάρισα 17:00 (ΕΡΤ Sports 2)
ΑΕΚ-Περιστέρι 20:00 (ΕΡΤ3)
Κυριακή 7/2
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 17:00 (ΕΡΤ3)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις