Αντετοκούνμπο: “Δεν με ενδιαφέρει το All Star Game, δεν έχει νόημα να γίνει χωρίς φιλάθλους

ΟΓιάννης Αντετοκούνμπο συμφωνεί απόλυτα με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς: Δεν βρίσκει κανένα νόημα εν μέσω πανδημίας να γίνει All Star Game φέτος. Και δεν δίστασε να το δηλώσει.

Ο σταρ των Μπακς μίλησε στα ΜΜΕ λίγη ώρα μετά την νίκη επί των Καβαλίερς και όταν η συζήτηση πήγε στο All Star Game – που θα διεξαχθεί στην Ατλάντα στις 7 Μαρτίου – ήταν ξεκάθαρος. “Θεωρώ ότι όλοι οι παίκτες ανυπομονούσαν για αυτές τις 5-7 ημέρες ξεκούρασης. Πρέπει να ακολουθήσουμε τον μεγάλο σκύλο” δήλωσε αρχικά ο Γιάννης αναφέροντας τον ΛεΜπρόν, για να προσθέσει:

“Ο μεγάλος σκύλος λέει ότι έχει μηδενικό ενθουσιασμό και ενέργεια για το All Star Game και νιώθω το ίδιο. Αλήθεια δεν με ενδιαφέρει το All Star Game. Δεν μπορούμε να δούμε τις οικογένειές μας”.

Ακολούθως ο Γιάννης πρόσθεσε στο ίδιο ύφος: “Δεν μπορώ να ανησυχώ για το All Star Game. Θέλω να δω την οικογένειά μου, θέλω να δω τον μικρό μου αδελφό που είναι στην Ισπανία ή να έρθει αυτός να με δει. Έχω λοιπόν και εγώ μηδενική ενέργεια και ενδιαφέρον.

Στο τέλος της ημέρας όμως, αν μας πουν να πάμε, θα κάνουμε την δουλειά μας. Πάντα θα κάνω την δουλειά μου και θα εμφανίζομαι, δίνοντας το παράδειγμα. Αλλά βαθιά μέσα μου δεν θέλω να το κάνω. Θέλω ένα διάλειμμα”.

Κλείνοντας το θέμα, ο σταρ των Μπακς τόνισε: “Αν έχουμε All Star Game, ελπίζω να γίνει με κόσμο για να τους κάνουμε να χαρούν. Αν έχουμε All Star Game απλώς για να το κάνουμε, χωρίς φιλάθλους τότε δεν βρίσκω λόγο να το κάνουμε γενικά”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις