“Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν” στον Ολυμπιακό Βόλου

Στον Ολυμπιακό Βόλου θεωρούν πως ο Μπρούνο Μπαράνκο, όπως και ο Νικολάς Ντα Κάμπο, αποτελούν κεφάλαιο για την ομάδα και φρόντισαν να ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους, χωρίς καν οι εν λόγω ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν σε κάποιο επίσημο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Οι δύο Αργεντινοί υπέγραψαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την ΠΑΕ Ολυμπιακός μέχρι τις 30/6/2022. Ο Ντα Κάμπο δόθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Λάρισας, προκειμένου να μη μείνει κι άλλο ανενεργός και να επιστρέψει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, έχοντας αγωνιστεί σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως είναι το φετινό της Σούπερ Λιγκ 2.

Από την άλλη, ο Μπαράνκο είχε την ευκαιρία να μεταγραφεί στην ΑΕΛ, ωστόσο, ο ίδιος «χάλασε» τη μεταγραφή και παρέμεινε στον Ολυμπιακό Βόλου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «ερυθρόλευκοι» και αφορούσε την ανανέωση του συμβολαίου του Μπρούνο Μπαράνκο, φαίνεται πως δεν υπάρχει σκέψη να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ 2, ο Αργεντινός επιθετικός: «Ο Μπαράνκο αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την επιθετική γραμμή της ομάδας, όταν θα επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση», αναφέρει η ανακοίνωση.

Εκτός, βέβαια, κι αν δεν διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και τα δεδομένα αλλάξουν. Άλλωστε, η μεταγραφική περίοδος για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 λήγει στις 15 Μαρτίου και της Φούτμπολ Λιγκ στις 31/3.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις