Οπαδοί του Ιωνικού αψήφησαν την απαγόρευση και ταξίδεψαν στην Πάτρα (pic)

Απίστευτο κι όμως ελληνικό. Οπαδοί του Ιωνικού βρέθηκαν στην Πάτρα και στο «Κώστας Δαβουρλής», για να δουν το παιχνίδι της ομάδας τους, κόντρα στην Παναχαϊκή για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Τον Ιωνικό στην έδρα της υποδέχεται η Παναχαϊκή, σε αγώνα για την 6η αγωνιστική της Super League 2.

Τόσο το συγκεκριμένο παιχνίδι, όσο και όλα τα παιχνίδια της κατηγορίας βάσει του πρωτοκόλλου διεξάγονται χωρίς κόσμο. Ωστόσο σύμφωνα με το pelop.gr, παρά την αυστηρή απαγόρευση στο γήπεδο της αχαϊκής πρωτεύουσας, λόγω κορωνοϊού, οι φίλοι του Ιωνικού κατάφεραν να βρεθούν σε αυτό.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά, που οι φίλοι της ομάδας της Νίκαιας επισκέπτονται κάποια έδρα, για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου και ταξίδεψαν στο Ηράκλειο, για τον αγώνα κόντρα στον Εργοτέλη.

Εκεί υπήρξε ένταση με οπαδούς των δύο ομάδων, κάτι που είχε σαν συνέπεια την επέμβαση της Αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα… Στην συνέχεια ακολούθησε το εκτός έδρας ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με την Ξάνθη στα Πηγάδια, όπου στις εξέδρες του γηπέδου υπήρξε συνωστισμός, με τις αποστάσεις να πηγαίνουν περίπατο, με το συγκεκριμένο ματς να μην θυμίζει αγώνα στην εποχή του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις