Σ. Παπαδόπουλος: Θέλαμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ

Παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον ήταν ο σημερινός αγώνας Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έληξε ισόπαλος με σκορ 1-1 για τον Σούλη Παπαδόπουλο. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα, ανέφερε πως ήθελε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους ποδοσφαιριστές του, ενώ τόνισε ότι το ερχόμενο παιχνίδι της Δευτέρας για το πρωτάθλημα είναι αυτό που πραγματικά τον ενδιαφέρει. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σούλη Παπαδόπουλου:

«Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο ΠΑΟΚ είχε προκριθεί, εμείς είχαμε αποκλειστεί και θέλαμε να δώσουμε χρόνο σε κάποιους ποδοσφαιριστές. Παίζαμε με 8-9 παίκτες που δεν είχαν ξεκινήσει την Κυριακή. Θέλω να έχουμε ρυθμό στο παιχνίδι μας και συνοχή σαν ομάδα. Θέλαμε να κερδίσουμε μια ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε καλά. Στη μοναδική ευκαιρία του ΠΑΟΚ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξανε και άλλα παιδιά, ακόμα και από την Κ20. Πιστεύω πως αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει, αυτή ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου. Το παιχνίδι είχε πολύ τρέξιμο. Θέλαμε να δώσουμε λίγο περισσότερο χρόνο σε κάποια παιδιά για το παιχνίδι της Δευτέρας. Μας ενδιαφέρει πολύ αυτό το παιχνίδι και γνωρίζουμε ποιος είναι ο στόχος. Από εκεί και πέρα μακάρι να είχαμε και άλλα τέτοια παιχνίδια, γιατί βοηθούν πολύ τα παιδιά που αγωνίζονται σε αυτά. Το να κάνει μια καλή εμφάνιση ένας ποδοσφαιριστής μου σε ένα αδιάφορο παιχνίδι δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που με νοιάζει είναι να παίξει καλά κάποιος παίκτης σε ένα παιχνίδι που θα καίει η μπάλα».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές του: «Είμαι δύο μήνες στην ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά τους και από το πώς στέκονται μέσα στο γήπεδο. Βλέπω κάποιες αδυναμίες. Σε ορισμένα παιχνίδια μπαίνουμε στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν μπορούμε να πετύχουμε γκολ για να τα κερδίσουμε. Σήμερα ο διαιτητής θα μπορούσε να είχε δώσει το πέναλτι στο χέρι και να είχαμε κερδίσει, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Ο Κεσίδης που έχω δίπλα μου για παράδειγμα πρέπει να μάθει πως άλλο είναι το παιχνίδι της Κ20, άλλο η προπόνηση και άλλο το παιχνίδι που θα καίει η μπάλα. Στο 93΄ που ήταν και η μοναδική φάση του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί το γκολ. Αυτά πρέπει να τα διορθώσουμε, ακόμα και τις λεπτομέρειες. Για να είσαι επαγγελματίας στον Ολυμπιακό Βόλου πρέπει να το δείχνεις και να ξεχωρίζεις».

Για το αν υπάρχει κάποιος τραυματίας στον Ολυμπιακό Βόλου: «Εκτός από τον Διαμαντόπουλο δεν υπάρχει κάποιος άλλος τραυματίας».

Για τον Καραμανλή: «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τον Καραμανλή, είναι ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας. Έχει κάνει ένα αίτημα εδώ και καιρό, θα δείξει. Ίσως να μην είναι μόνο ο Καραμανλής».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις