Μπέος για Κούγια: Είχε… παίξει στη θεατρική παράσταση δεν πληρώνω – δεν πληρώνω


Μοιράσου το άρθρο

Ο Αχιλλέας Μπέος με δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 ήταν χείμαρρος για το θέμα της Νέας Τούμπας, αλλά και την κόντρα ΕΠΟ-Κούγια με αφορμή την ακάλυπτη επιταγή, που οδήγησε σε ματαίωση του αγώνα Λαμία – Λάρισα.

Αρχικά αναφέρθηκε στις εξελίξεις με την Νέα Τούμπα: «Επιτρέψτε μου να πω ότι λέει μλ…ς. Είναι ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που ο ΠΑΟΚ θα έχει ένα στολίδι. Μίλησε ο προηγούμενος κύριος (σ.σ. ο Δούμας) για προκαταρκτικές μελέτες, δεν γίνονται έτσι. Και είπε ότι οι μπουλντόζες θα μπουν σε ένα χρόνο. Του αγ… που… θα μπουν. Αν αυτό εξαρτιόταν από τον Σαββίδη τότε ναι θα έμπαιναν. Επειδή εξαρτάται από κάποιους υπηρεσιακούς παράγοντες και επειδή βασίζεται στην γραφειοκρατία επιτρέψτε μου να έχω επιφυλάξεις ως προς τον χρόνο. Είναι μεγάλη μου χαρά το 2022 να ξεκινήσει το έργο στην Τούμπα. Εάν δεν αρχίσει και το 2022 να πάρουν έναν… βούρδουλα… Από την στιγμή που έχει δώσει η Κυβέρνηση το πράσινο φως θεωρώ ότι οι επιχειρησιακοί παράγοντες έχουν υποχρέωση να το τρέξουν».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ζήτημα που προέκυψε με τα δελτία των παικτών της ΑΕΛ: «Τόσο εγώ, αλλά και πολλοί παράγοντες υπάρχουν στιγμές που μπορεί να έχουμε μία οικονομική δυσκολία. Θα έλεγα, λοιπόν, ότι είναι θετικό η ΕΠΟ να δείχνει μία κατανόηση. Άλλο αυτό και άλλο αυτό που συμβαίνει. Ήμουν πολέμιος μίας διαφθοράς. Αυτό που ζούμε επί Γραμμένου είναι τόσο λυπηρό, δεν υπάρχουν οι άνθρωποι. Είναι ανίκανοι. Οι άλλοι λειτουργούσαν για συγκεκριμένα συμφέρονται, αυτοί δεν γνωρίζουν το αντικείμενο, και είναι έρμαια στον κάθε Καραπαπά και του Κούγια.

Εδώ γινόταν όργια. Χαμός. Πήρε πουθενά θέση; Πρόεδρος της ΕΠΟ είναι. Αυτή είναι η αλήθεια. Στην ΕΠΟ πηγαίνει για να πηγαίνει. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα δώσει λύσεις, είναι yes man. Έδωσε ο Κούγιας μία επιταγή το καλοκαίρι, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, και την πλήρωσε τον Δεκέμβριο. Δηλαδή εμείς που πληρώσαμε ήμασταν μα….ς; Ερχόμαστε εδώ, έδωσε επιταγή με ημερομηνία 19 Ιανουαρίου. 27 έπρεπε να σφραγιστεί. Γιατί δεν το κατήγγειλες στις 28; Σε αυτό το κομμάτι ο Κούγιας έχει δίκιο.

Θα πω και το άλλο όμως. Ρε Κούγια ας είχες πληρώσει. Ποιος σου φταίει; Υπάρχει κάποιο κενό, δεν είμαι κατά του Κούγια, είμαι κατά της ΕΠΟ σε αυτό. Δεν πρέπει να υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια. Εδώ 800 ευρώ δεν πλήρωσε το ξενοδοχείο στην Τρίπολη. Είχε… παίξει στη θεατρική παράσταση δεν πληρώνω, δεν πληρώνω, δεν πληρώνω. Αυτός είναι ο Κούγιας. Εν τέλει δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς Κούγια. Το Σαββατοκύριακο τον λυπήθηκα γιατί προσπαθούσε να κάνει το άσπρο-μαύρο. Έβγαινε παντού, να πει τι; Πλήρωσε τα ρε…»

Για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης σημείωσε: «Είναι ευλογία Θεού που βρέθηκε η οικογένεια Σαββίδη στον δρόμο του ΠΑΟΚ. Αλλά είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει σε οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο, δεν θέλω να πω κάτι άλλο γιατί είναι σε εξέλιξη οι διοργανώσεις. Όποιος και να έρθει στον ΠΑΟΚ με αυτή την νοοτροπία δεν θα πάει πουθενά. Χρειάζεται κάποιος που να κλείσει τα αυτιά… Ο Μπέος μετά από ένα μήνα με αυτά που άκουγε… Δεν θέλουμε ΠΑΟΚτσήδες, θέλουμε ικανούς, να κάνουν καλά την δουλειά. ΠΑΟΚτσήδες είναι ο λαός. Εύχομαι ένα καλύτερο αύριο στην οικογένεια του ΠΑΟΚ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις