Άμεση επιβολή του ολικού «λουκέτου» στην Αττική, ίσως και στη Θεσσαλονίκη

Προχωράει η άμεση επιβολή του ολικού «λουκέτου» στην πρωτεύουσα. Ίσως και στη Θεσσαλονίκη.
O κορωνοϊός δεν ελέγχθηκε από την Κυβέρνηση. Ξέφυγε για μία ακόμα φορά. Όλα τα έως τώρα μέτρα έχουν πάει… στράφι. Πάρα ταύτα πάμε σε ένα ακόμα σκληρό lockdown. Σχέδιο, πλάνο, στρατηγική, προετοιμασία είναι στοιχεία που αγνοούνται. Σχολεία, καταστήματα και κομμωτήρια αναμένεται να κλείσουν.

Ενδεχομένως και σήμερα να ανακοινωθούν τα πρόσθετα μέτρα για τη νέα σκληρή καραντίνα. Στην Αττική αυτή τη φορά, χωρίς να αποκλείεται να παρασύρει η κατάσταση και τη Θεσσαλονίκη. Πάμε για γενικευμένο «κλείσιμο». Τέλος το click away, όλα τα σχολεία κλειστά και φυσικά τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής. Και να δούμε αν θα μείνουν εκεί τα μέτρα.

Φυσικά και έχουμε στο τραπέζι την απαγόρευση κυκλοφορίας. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε απαγόρευση από τις 18:00 και μετά τα Σαββατοκύριακα. Με τα καταστήματα και τα σχολεία κλειστά όμως, πλέον μπορεί πιο εύκολα να γίνει όλες τις μέρες της εβδομάδας! Σοκαριστικό ή όχι, αναμένεται να το ζήσουμε. Και το ακόμα χειρότερο να το ακούσαμε με τη μορφή «για το καλό σας».

Το ερώτημα είναι πότε θα ανακοινωθούν. Όλα τα δεδομένα λένε πως δεν θα περιμένει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την επιτροπή αυτή τη φορά. Μαζί του εξάλλου στη σύσκεψη είναι ο Σωτήρης Τσιόδρας. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο. Πολύ πιθανό το σενάριο να ανακοινωθούν σήμερα Τρίτη όλα τα νέα μέτρα, με άμεση επιβολή από Τετάρτη (10/2). Καλώς τα δεχτήκαμε…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις