H αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Βόλο

Με απογευματινή προπόνηση στα Σπάτα ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την προετοιμασία της για τον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτη απέναντι στον Βόλο. Αμέσως μετά το τέλος, ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή. Εκτός είναι οι τραυματίες Μαχαίρας, Γαλανόπουλος, Μπακάκης, Σβάρνας και Σάκχοφ, όπως επίσης και οι Λιβάγια – Ινσούα για τους γνωστούς λόγους, αλλά και ο Βασιλαντωνόπουλος που δεν υπολογίζεται.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Θεοδόσης Μαχαίρας και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ατομικά προγράμματα έκαναν οι Μιχάλης Μπακάκης, Στράτος Σβάρνας, Γεβχέν Σάκχοφ. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (17.00) αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Βόλο ΝΠΣ, στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες , Μάνταλος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις