Οι κληρώσεις για τα πρωταθλήματα υποδομών πόλο

Στα γραφεία της ΚΟΕ πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις για τα πρωταθλήματα υποδομών υδατοσφαίρισης. Οι σύλλογοι του Βόλου δίνουν το «παρών» στα πρωταθλήματα Νέων Ανδρών, Εφήβων, Παίδων και Νέων Γυναικών, ενώ στην πόλη θα φιλοξενηθούν όμιλοι της α’ φάσης. Αναλυτικότερα:…

Νέοι Άνδρες: Η α’ φάση στο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών θα διεξαχθεί από 22-24 Ιανουαρίου με τη συμμετοχή 31 ομάδων που χωρίστηκαν σε επτά ομίλους. Στον Βόλο θα φιλοξενηθεί το 5ο γκρουπ με τους Νίκη, Ν.Ο. Λάρισας, ΟΕΑ/ΝΑΒ και Ο.Υ.Κ.Β. Στον β’ γύρο (22-24 Απριλίου) θα περάσουν οι δύο πρώτες ομάδες.
Έφηβοι: Σαράντα εννιά ομάδες μετέχουν συνολικά στους 10 ομίλους της Α’ φάσης του πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 19-21 Φεβρουαρίου. Ο 9ος όμιλος θα γίνει στο Βόλο με τη συμμετοχή της Νίκης, του ΟΕΑ/ΝΑΒ, του Ο.Υ.Κ.Β., του Νηρέα Λαμίας, της Ν.Ε. Λάρισας και του Ν.Ο. Λάρισας. Πέντε από τους παραπάνω θα περάσουν στη β’ φάση, που θα διεξαχθεί στις 15-17 Απριλίου.
Παίδες: Στο πρωτάθλημα των Παίδων οι όμιλοι είναι 13 και οι αγώνες της α’ φάσης θα πραγματοποιηθούν στις 15-17 Ιανουαρίου. Ο 11ος όμιλος είναι αυτός του Βόλου με τη συμμετοχή των: ΟΕΑ/ΝΑΒ, Νίκης, Ο.Υ.Κ.Β. και Ν.Ο. Χαλκίδας. Στην επόμενη φάση (18-20 Μαρτίου) θα περάσουν 20 ομάδες.
Νέες Γυναίκες: Είκοσι ομάδες χωρισμένες σε πέντε ομίλους θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα Νέων Γυναικών. Ο Βόλος φιλοξενεί τον 4ο όμιλο, οι αγώνες του οποίου θα γίνουν το τριήμερο 29-31 Ιανουαρίου. Συμμετοχή έχουν δηλώσει τρεις ομάδες και συγκεκριμένα οι: ΝΟΒΑ, ΟΕΑ/ΝΑΒ, Ν.Ο. Λάρισας, ενώ την πρόκριση στην τελική φάση (6-8 Μαΐου) θα πάρει η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις