Ολυμπιακός-Άρης: Η πρώτη μάχη για την τετράδα

Στη «μάχη» της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνονται απόψε ο Ολυμπιακός και ο Άρης, στη μεγάλη συνάντηση της διοργάνωσης (21:30, CosmoteSport 1).

Σίγουρα οι δύο ομάδες θα ήθελαν έναν πιο εύκολο αντίπαλο στο συγκεκριμένο στάδιο του θεσμού, όμως τώρα καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μπορέσουν να εκπληρώσουν έναν από τους στόχους της φετινής σεζόν.

Οι Πειραιώτες, από τη στιγμή που ακολουθούν σημαντικά και κρίσιμα παιχνίδια στην Ελλάδα και την Ευρώπη με την Αϊντχόφεν, θα ήθελαν από σήμερα ένα σκορ ασφαλείας για τη ρεβάνς για να μπορέσει ο Πέντρο Μαρτίνς να κάνει καλύτερο ροτέισον το επόμενο διάστημα.

Από την πλευρά τους, οι Θεσσαλονικείς θα ήθελαν να προκαλέσουν «ζημιά» στους γηπεδούχους, αφήνοντας ανοικτούς λογαριασμούς για το δεύτερο παιχνίδι και να μπορέσουν να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παίξει με 4-3-3, με τον Κρίστινσον κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – τους Λαλά, Παπασταθόπουλο, Μπα και Χολέμπας. Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα και Καμαρά. Στην επίθεση θα παίξουν οι Μασούρας και Φορτούνης στα δύο άκρα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Κάιπερς και Χασάν. Εκτός έμειναν οι Σα, Εμβιλά, Βαλμπουενά και Μπρούμα για να πάρουν ανάσες.

Ο Άρης, από την πλευρά του, θα παραταχθεί με σχήμα 4-2-3-1. Την «κίτρινη» θα υπερασπιστεί ο Κουέστα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήση και Σάκιτς. Το δίδυμο στα χαφ θα είναι ο Σάσα και Τζέγκο, με τον Μπερτόγλιο πιο μπροστά. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Σίλβα, Γκάμα και Μαντσίνι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπουσέ, Γκάνεα, Μπρούνο, Μπεναλουάν, Κάτσε, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης και Μπακουτσής. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ματέο Γκαρσία και Ματίγια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις