Κύπελλο: Φουλ για τετράδα ο ΠΑΟΚ

Στο σημερινό παιχνίδι με την Λαμία για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στρέφει αποκλειστικά την προσοχή του ο ΠΑΟΚ (19:00, CosmoteSport 2).

Μετά την νέα εντός έδρας γκέλα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και παράλληλα να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης.

Ο Πάμπλο Γκαρσία επισήμανε στους ποδοσφαιριστές του τα λάθη που έκαναν στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την «ελαφρά ταξιαρχία» και εξέφρασε τα παράπονά του για την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι Θεσσαλονικείς θα παραταχθούν με σχήμα 4-2-3-1, με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – τους Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο και Ροντρίγκο.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σβαμπ και Τσιγγάρας, με τον Τζόλη και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στα πλάγια. Σε ρόλο οργανωτή θα παίξει ο Ουάρντα και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ξανά ο Κρμέντσικ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Περέιρα, Νινούα, Ελ Καντουρί, Καγκάβα, Μουργκ, Λάμπρου και Σφιντέρσκι.

Εκτός έμειναν οι Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Λέο Ζαμπά, Αντόνιο Τσόλακ, Εννέα Μιχάι και Γιάννης Μιχαηλίδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις