«Κλώτσησε» την ευκαιρία ο Διαγόρας

Στην τρίτη του εντός έδρας ισοπαλία υποχρεώθηκε ο Διαγόρας, αποτέλεσμα που είχε σαν συνέπεια ο «γηραιός» να «κλωτσήσει» την δυνατότητα να νικήσει και να σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Σ΄ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι, τα Χανιά ήταν αυτά που μπήκαν καλύτερα στο ματς από τους Ροδίτες και σε δύο περιπτώσεις έφτασε κοντά στο γκολ.

Αρχικά στο 21΄ με το σουτ του Κάσου, το οποίο έφυγε άουτ και εν συνεχεία στο 35΄ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρλίτος, η κεφαλιά του Σελινιωτάκη σταμάτησε στο δοκάρι του τέρματος του Τσέλιου. Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 22΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, με το σουτ του Ντοριβάλ να περνά δίπλα από την εστία του Κουτζαβασίλη. Στο διάστημα 38΄-42΄ οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή ευκαιρία η καθεμία για να σκοράρει.

Στην πρώτη περίπτωση το σουτ του Βρεττού πέρασε δίπλα από την εστία του Τσέλιου, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Σμυρλή για τους Δωδεκανήσιους… Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 52΄, η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με σουτ του Μπαστακού.Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, οι Κρητικοί πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση, κάτι το οποίο έγινε στο 85΄ με την προβολή του Μασένα. Στα εναπομείναντα λεπτά μέχρι το τέλος του ματς δεν άλλαξε κάτι στο σκορ με συνέπεια το 1-1 να μείνει ως έχει…

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης (46′ λ. τρ. Κωστούλας), Κοντοχρήστος, Μασούρας, Αυγενικού (69′ Αθανασίου), Ντοριβάλ (76′ Αλάεθ), Γεωργίου (83′ Δημήτρουλας), Σμυρλής (70′ Λινάρδος), Μπαστακός.

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας, Γρομητσάρης, Ζιούλης, Σωτηράκος, Πλέγας, Κάρλος (76′ Παναγιωτούδης), Βρεττός (66′ Δημητριάδης), Βασιλόγιαννης (58′ Μασένα), Κάσσος, Διαμαντόπουλος (59′ Σουντουρά).

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις