Λύτρωση στις καθυστερήσεις με Τζιώρα για τον Λεβαδειακό

Ο Λεβαδειακός έκαμψε την αντίσταση του ΟΦ Ιεράπετρας στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Με τα… χίλια ζόρια παρέμεινε μόνος στην πρώτη θέση ο Λεβαδειακός. Η ομάδα της Βοιωτίας πανηγύρισε την Τετάρτη (10/02) την πρώτη της εντός έδρας νίκη απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας, αλλά αυτή ήρθε με μεγάλη δυσκολία. Λυτρωτής στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τζιώρας από ασίστ του νεοαποκτηθέντα Κωστή!

Κακό ήταν το πρώτο 45λεπτο στη Λιβαδειά. Οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν ουσιαστικά την εστία του Αθανασόπουλου. Αντίθετα, ο ΟΦ Ιεράπετρας εκμεταλλευόμενος και τον αέρα δημιούργησε κάποιες προϋποθέσεις για να σκοράρει, όμως δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Στογιάνοβιτς.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και ζούσαν επανάληψη του ματς με τον Διαγόρα. Ωστόσο στο 90’+7′ ο Τζιώρας με σουτ από ασίστ του Κωστή διαμόρφωσε το αποτέλεσμα και κράτησε τους Πράσινους στην πρώτη θέση. Χωρίς νίκη παραμένει ο ΟΦΙ και, φυσικά, ουραγός στο πρωτάθλημα.

Σκόρερ: 90’+7′ Τζιώρας

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Λιάγκας, Δημόπουλος, Βήχος (46′ Μπιανκόνι), Νίκας (72′ Νίλι), Μεχία (63′ Καραχάλιος), Πολέτο, Συμελίδης, Ενομό (80′ Κωστή), Τζιώρας.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Τίμος Καβακάς): Αθανασόπουλος, Μασουέρο, Σμίλτος, Περδίκης, Χιντζίδης, Λεμονής, Τεγούσης, Βογιατζής, Γκίνη, Φουάσης (69′ Ντάλα Κόστα), Κούστα.

Διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας)
Βοηθοί: Αρμακόλας (Κυκλάδων), Βογιατζής (Καρδίτσας)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις