«Δεν θα περάσει έτσι τέτοιο ρεζιλίκι»

Το post του Στέλιου Μπέκα για τη διαιτησία στον αγώνα του Κραϊσκάκη με την Ξάνθη.

Ο Καραϊσκάκης ηττήθηκε (0-1) από την Ξάνθη με πέναλτι του Έμπερτ στο 78′. Στην ομάδα της Άρτας είναι έξαλλοι με τη διαιτησία του Καδδά (Αχαΐας) και είναι χαρακτηριστικά όσα δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Στέλιος Μπέκας:

«Από αύριο θα κινηθούμε σαν παε.. Δεν έχει να κάνει μόνο με την ΠΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ αυτό αλλά με ολόκληρη την Ηπειρο και δεν θα περάσει έτσι τέτοιο ρεζιλίκι. Θα το φτάσουμε όσο δεν φαντάζεσαι κύριε Καδδα.
Για τους εαυτούς μας για την ομάδα μας για την πόλη μας για την περιοχή μας για τα παιδιά μας που ματωσανε..

Τέτοιο πέναλτι πρώτη φορά έχω δει σε 35 χρόνια στο ποδόσφαιρο σαν αθλητής σαν γυμναστής σαν προπονητής σαν φίλαθλος και σαν παράγοντας σε αγώνα με τηλεοπτική κάλυψη. Δεν με πειράζει να χάσω από την Ξάνθη Η την οποιαδήποτε ομάδα αν είναι καλύτερη η τυχεροτερη. Τα έχει αυτά το ποδόσφαιρο. Ομως να με αναγκάζουν να χάσω επειδή κάποιος είναι η ΣΤΗΜΕΝΟΣ η ΑΣΧΕΤΟΣ αυτό ξεπερνάει και το κοινό αίσθημα.

Το λέω πάλι. Η ήσουν ΣΤΗΜΕΝΟΣ η είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ γιατί ανθρώπινο λάθος εδώ δεν υπάρχει. Και στις δύο περιπτώσεις είσαι ΝΤΡΟΠΉ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.. Αυτά για τώρα και τα υπόλοιπα από αύριο. ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΑΓΡΆΨΟΥΝ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΜΕΣΑ ΤΟΤΕ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΗΘΙΚΟΊ ΑΥΤΟΥΡΓΟΊ ΣΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΉΜΕΡΑ».

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις