Τα κέφια του Ολιβέιρα, η «μετοχή» και η επίσκεψη για τον Δουβίκα στο ΟΑΚΑ

«Τροφή» για πολλά πηγαδάκια και συζητήσεις στο «τρίτο ημίχρονο» έδωσε ο πρώτος προημιτελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και το Βόλο το απόγευμα της Τετάρτης (10/12) στο ΟΑΚΑ.

Στα αποδυτήρια της Ένωσης εκτός από την…σκόνη που σήκωσε η επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη μετά το τέλος του αγώνα, δεν θα μπορούσε ασφαλώς να μην έχει την τιμητική της η κουβέντα για το πως οι «κιτρινόμαυροι» από την ψυχρολουσία του εις βάρος τους 1-0, μέσα σε 11 λεπτά βρέθηκαν στον «παράδεισο» του 4-1 πραγματοποιώντας όχι απλά μια θεαματική, αλλά επική ανατροπή.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα υπήρξε ένας εκ των σκόρερ της ΑΕΚ, με τον Πορτογάλο στράικερ να βρίσκεται σε μεγάλη κέφια στο «τρίτο ημίχρονο» και να τα λέει μέσα σε πολύ καλό κλίμα έξω από τα αποδυτήρια με στελέχη της ΠΑΕ.

Τι πράγμα; Αν στην κουβέντα έπεσε καθόλου και το θέμα του συμβολαίου που λήγει το καλοκαίρι;

Μια φορά, ο Ολιβέιρα έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενος και έλεγε σε πολύ καλό κλίμα με τους ανθρώπους της ομάδας.

Πάμε και στην αντίπερα όχθη.

Μπορεί ο Βόλος παρά το εξαιρετικό ξεκίνημά του στο παιχνίδι εν τέλει να γνώρισε την ήττα (4-2) που δίνει πλεονέκτημα πρόκρισης στην ΑΕΚ για την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου, ωστόσο ο Τάσος Δουβίκας είχε προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει με ένα χαμόγελο κάτω από τα δόντια από το «Σπύρος Λούης».

Ο νεαρός επιθετικός σκόραρε σε ένα «εμπορικό» παιχνίδι με αντίπαλο ομάδα του «Big 4» κι είχε ένα δοκάρι σε μια γεμάτη εμφάνιση στο ΟΑΚΑ.

Με 9 γκολ σε 24 παιχνίδια τη φετινή σεζόν με την θεσσαλική ομάδα, η μετοχή του εξακολουθεί να κινείται με ανοδικές τάσεις στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και «φτιάχνει» όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και το μανατζερικό γραφείο (Prosport) του Πασχάλη Τουντούρη με το οποίο συνεργάζεται.

Παρεμπιπτόντως, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και συνεργάτης του εν λόγω γραφείου, Μιχάλης Σηφάκης, βρέθηκε στην Καλογρέζα και παρακολούθησε δια ζώσης τον Δουβίκα (καθώς και τον μανατζερικά «ομόσταβλο» Σωτήρη Νίνη) να βάζει…δύσκολα στην άμυνα της ΑΕΚ και να κινείται σε υψηλή ταχύτητα σε ένα ακόμα φετινό παιχνίδι.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις