Ενισχύθηκε το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου

Το τμήμα στίβου του ΓΣΒ «Η Νίκη» εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την επικύρωση των μεταγραφών που έκανε: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ επικύρωσε τα πρακτικά των μεταγραφών, που αφορούν στην αγωνιστική σεζόν 2020-2021 και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναφέρουμε τις νέες αφίξεις αθλητών που ενσωματώθηκαν στο σύλλογο μας και ύστερα από τις επίμονες προσπάθειες που κατέλαβε ο έφορος μας κ. Τάκης Γεώργιος για την ολοκλήρωση τους

Από τον Α. Ο. Σκιάθου καλωσορίζουμε τους αθλητές και αθλήτριες: Γούλα Στέφανο, Διολέτα Κωνσταντίνα, Νικητάκη Νίνα, Σκαπαριώτη Άρτεμη. Οι παραπάνω αθλητές/τριες προπονούνται με τον αξιόλογο γυμναστή και άψογο συνεργάτη μας Νίκο Πασχάλη ο οποίος συνεχίζει τις προπονήσεις του στο στάδιο της Σκιάθου μαζί με την επίσης αθλήτρια Γαλανού Έλενα η οποία πήρε την μεταγραφή της την περσινή χρονιά και η οποία συμμετείχε στην ομάδα της σκυταλοδρομίας ΠΠ-ΠΚ Α’ (4Χ80μ). στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα το οποίο διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.

Από τον Γ.Σ. Τρικάλων καλωσορίζουμε τον αθλητή Αριστοδήμου Γρηγόρη ο οποίος είναι σπουδαστής στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων καθώς επίσης και την Φλώρου Ευσταθία η οποία επέστεψε στη Νίκης από όπου ξεκίνησε την αθλητική της πορεία και στον προπονητή της Παύλο Παρασκευόπουλο ο οποίος αναγνώρισε το ταλέντο της στο αγώνισμα της αντοχής. Τέλος στην ομάδα μας να καλωσορίσουμε τις αθλήτριες:

Ρέππου Ζωή η οποία μας ήρθε από το αδελφικό σωματείο του Γ.Σ. Βόλου, καθώς και την Τσιτσάκη Αποστολία  η οποία πήρε μεταγραφή από το σωματείο ΣΚΑ Δράμας.  και λόγω σπουδών στο Γεωπονικό τμήμα του Βόλου επέλεξε το σωματείο μας για να συνεχίσει τις προπονήσεις της». Επίσης, η Νίκη γνωστοποίησε την παραχώρηση του Γιώργου Πετράκη στον Γ.Σ. Νεάπολη Χαλκίδας.

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις