Στα “κυανόλευκα” ο Γιαννιτσάνης – Μια “ανάσα” ο Μαρινάκης

Οι μεταγραφικές ενισχύσεις της Νίκης Βόλου συνεχίζονται, με το τελευταίο απόκτημα των «μπλε» να είναι ο 20χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού Νίκος Γιαννιτσάνης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από τους Βολιώτες για έναν χρόνο, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και σήμεραΤετάρτη θα ανακοινωθεί και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο Γιαννιτσάνης γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου του 1994 στην Αθήνα και η μοναδική ομάδα που έχει αγωνιστεί ως τώρα είναι ο Παναθηναϊκός ξεκινώντας από την Κ17, ενώ είχε και δύο συμμετοχές στους άνδρες.

Κοντά ο Μαρινάκης, ο Καπίνο θα κρίνει του Ταμπάκη

Ο Γιαννιτσάνης δεν θα είναι ο τελευταίος παίκτης του Παναθηναϊκού που θα αγωνιστεί στη Νίκη την ερχόμενη χρονιά. Μια ανάσα βρίσκεται και ο δεξιός μπακ Νίκος Μαρινάκης, που μετά και την απόκτηση του Μπούρμπου θα έχει λιγότερες ευκαιρίες και οι «πράσινοι» θέλουν να πάει κάπου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Ο δεύτερος είναι ο Αλέξανδρος Ταμπάκης. Και με τον νεαρό τερματοφύλακα Αλέξανδρο Ταμπάκη υπήρξαν προχωρημένες επαφές, ωστόσο φαίνεται πως ο δανεισμός του έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με το τι θα γίνει με τον Στέφανο Καπίνο. Αν ο Καπίνο πουληθεί, τότε δύσκολα θα δοθεί δανεικός και ο Ταμπάκης, αν δεν πουληθεί ανοίγει ο δρόμος για τη Νίκη Βόλου.

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις