Φέστα: «Δύσκολη πρόκληση»

O Τζιανλούκα Φέστα μίλησε για την επιστροφή του στην ΑΕΛ, αλλά και το κυνήγι της παραμονής της ομάδας στη Super League.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας, tuttomercatoweb radio, μίλησε ο προπονητής της ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα και αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Ελλάδα, αλλά και την προσπάθεια που κάνει η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και το αν έχει τους δικούς του συνεργάτες στον πάγκο των «βυσσινί».

«Πριν από δύο χρόνια παραιτήθηκα με ένα τριετές συμβόλαιο, όταν και φτάσαμε στη σωτηρία, γιατί είχα κάποιες διαφορές με τον σύλλογο. Πέρασαν δύο χρόνια και τώρα η ομάδα βρίσκεται σε δυσκολία. Με κάλεσαν πίσω και δέχτηκα με χαρά αυτή τη δύσκολη πρόκληση. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να μείνουμε στην Super League και αυτή τη φορά», σημείωσε αρχικά.

Και συνέχισε. «Τις τελευταίες εβδομάδες έφτασαν οκτώ έως εννέα νέοι παίκτες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προτάθηκαν και από εμένα. Αναδημιουργήσαμε και φέραμε τον σωστό ενθουσιασμό».

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ είπε πως «Θα είναι δύσκολο. Η ΑΕΚ έχει ανώτερους παίκτες από εμάς, όμως ελπίζουμε να αντισταθμίσουμε τον ενθουσιασμό και την οργάνωση, χωρίς να τους δώσουμε χώρο. Σίγουρα θα δώσουμε μία μάχη».

Τέλος ρωτήθηκε αν στους «βυσσινί» έχει τους δικούς του συνεργάτες. «Το κόστος για ένα ιταλικό προσωπικό είναι υψηλό αυτήν τη στιγμή για τους ελληνικούς συλλόγους. Δεν είναι το ίδιο πράγμα, αλλά νιώθω καλά και είμαι επίσης χαρούμενος».

Η ΑΕΛ βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, καθώς μετράει 13 σερί αναμετρήσεις χωρίς νίκη, καθώς έχει να πάρει τρίποντο από τις 4 Νοεμβρίου, όταν και επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-2.  Πλέον, βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με εννιά βαθμούς, έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο από τη Λαμία που βρίσκεται στην 13η θέση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις