Επιστροφές στον Βόλο για το παιχνίδι με ΟΦΗ

Ο προπονητής του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ, είναι αναγκασμένος να ζει με τα προβλήματα και σήμερα θα δει αν θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες των Ζαν Μπαριέντος και Σέρτζιο Τέκιο, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς. Από εκεί και πέρα, τραυματίες είναι οι Αντώνης Ντεντάκης, Αλμπέρτο Μπουένο. Αντίθετα, οι Ρενάτο Σάντος και Γιάννης Κιάκος είναι σε θέση να ενισχύουν τον Βόλο στο αυριανό παιχνίδι, καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν.
Ο Ισπανός τεχνικός δεν αναμένεται να προβεί σε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλουν όλοι οι παίκτες, ενώ δεν πρόκειται να αλλάξει και η τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα.
Στον Βόλο δεν ξεχνούν τη βαριά ήττα που γνώρισαν από τον ΟΦΗ στον πρώτο γύρο στο Πανθεσσαλικό με 4-1 (η πιο βαριά εντός έδρας) και θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς.
Η ομάδα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και θα επιδιώξει να σκοράρει, όπως έχει κάνει στα 11 από τα 13 επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί και στη συνέχεια ο Άνχελ Λόπεθ θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει οδικώς για την Αθήνα και στη συνέχεια θα μεταβεί αεροπορικώς στο Ηράκλειο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις