Στους «16» του Australian Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Σε 94 λεπτά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς «καθάρισε» την υπόθεση πρόκριση στους «16» του Australian Open, νικώντας τον Μίκαελ Ίμερ με 3-0 σετ (6-4, 6-1, 6-1).
Αυτή είναι η δεύτερη φορά, που ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίνεται στον τέταρτο γύρο του Australian Open και πλέον βλέπει πολύ ψηλά.

Στους «16» περιμένει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Ματέο Μπερετίνι και τον Καρέν Χατσάνοφ.

Με αυτόν τον τρόπο, ο 22χρονος τενίστας πήρε και ανάσες αφού ο Θανάσης Κοκκινάκης τον εξάντλησε στα πέντε σετ της επικής μονομαχίας τους στον 2ο γύρο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έβγαλε αντίδραση στο κορτ και έπαιξε πολύ καλό τένις, μη δίνοντας κανένα περιθώριο στον Ίμερ να τον αμφισβητήσει σε 1 ώρα και 34 λεπτά αγώνα στη John Cain Arena.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το παιχνίδι μου. Ήταν ένα ποιοτικό ματς από την πλευρά μου. Γνωρίζω καλά τον Μάικ και εκπροσωπούμε τη νέα γενιά του τένις. Δυστυχώς δεν είχαμε θεατές σήμερα αλλά το διασκέδασα. Θα χαρώ να τους δω να επιστρέφουν στις κερκίδες σε πέντε μέρες», δήλωσε αμέσως μετά τον τελευταίο πόντο ο Τσιτσιπάς.

Για το ματς Κατσάνοφ-Μπερετίνι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλός του στον 4ο γύρο ανέφερε: «Είναι και οι δύο σπουδαίοι αντίπαλοι, πρέπει να είμαι προετοιμασμένος για το παιχνίδι. Έχουν παρόμοιο στυλ παιχνιδιού. Είναι πολύ καλοί παίκτες και περιμένω ένα δυνατό ματς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις