Για την απόκτηση δύο-τριών παικτών θα κινηθεί ο Ολυμπιακός Βόλου

Στον Ολυμπιακό Βόλου από την αρχή είχαν ταχθεί υπέρ της έναρξης του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ και όλο αυτό το διάστημα περίμεναν να ακούσουν τα ευχάριστα νέα. Είναι γεγονός, πως τις τελευταίες μέρες και με την αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα μας και το ολικό lockdown στην Αττική, υπήρχε απαισιοδοξία ως προς την επιστροφή των ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ στην κανονικότητα.
Αυτό οδήγησε στη διοίκηση της ΠΑΕ στο να παραχωρήσει, ως δανεικούς, δύο ποδοσφαιριστές σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 και συγκεκριμένα τους Νικολάς Ντα Κάμπο στον Απόλλωνα Λάρισας και τον Μπρούνο Μπαράνκο στη Δόξα Δράμας. Αφού πρώτα φρόντισαν οι διοικούντες την ΠΑΕ να ανανεωθεί η συνεργασία με τους εν λόγω ποδοσφαιριστές μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Θεωρούνται και οι δύο κεφάλαιο για τους «ερυθρόλευκους» και σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν να τους χάσουν. Δόθηκαν δανεικοί, γιατί υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να συνεχίσουν να παραμένουν ανενεργοί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους ποδοσφαιριστές.
Οι ιθύνοντες της ομάδας, ωστόσο, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις και καθώς βαδίζουμε στην έναρξη, πλέον, της Φούτμπολ Λιγκ, θα φροντίσουν να ενισχύσουν την ομάδα με την απόκτηση δύο-τριών ποδοσφαιριστών. Ήδη, ως γνωστόν, κατά την περίοδο του lockdown αποκτήθηκε ο Αργεντινός Χερμάν Ερέρα, ένας έμπειρος μεσοεπιθετικός, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο πίσω από τον φορ (κυρίως), όσο και στις πτέρυγες. Ο Ερέρα ουσιαστικά θα καλύψει το κενό του Ντα Κάμπο.
Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό θα ενεργοποιήσουν, όπως όλα δείχνουν τις συμφωνίες που υπάρχουν για την απόκτηση κάποιων δανεικών παικτών από Άρη και ΑΕΛ.
Επίσης, μετά την αποχώρηση του Μπαράνκο, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση σέντερ φορ, καθώς οι διοικούντες την ΠΑΕ έχουν «τσεκάρει» ορισμένες πολύ καλές περιπτώσεις.
Ακόμη, οι «ερυθρόλευκοι» θα αποκτήσουν, πιθανότατα και έναν ακόμη ακραίο μεσοεπιθετικό.
Θυμίζουμε, πως η μεταγραφική περίοδος για τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ λήγει στις 31 Μαρτίου.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα επιστρέψουν στον Βόλο, όσοι δεν βρίσκονται στη πόλη, μετά το lockdown του Νοεμβρίου, θα υποβληθούν σε μοριακά τεστ, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο και στη συνέχεια θα αρχίσουν προπονήσεις.