Σούπερ Λιγκ: Ξεχωρίζει το ντέρμπι των «αιωνίων», εκτός έδρας δοκιμασία για ΑΕΚ

Το ντέρμπι της Λεωφόρου, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό ξεχωρίζει από το Κυριακάτικο πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ. Εκτός έδρας δοκιμασία για την ΑΕΚ στη Λάρισα, υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο Βικελίδης ο Άρης.
Το πρώτο πιάτο χθες συμπεριελάμβανε την ισοπαλία του Αστέρα με την Λαμία στη Τρίπολη και τη μεγάλη νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης επί του Ατρομήτου στη Ριζούπολη.
Σήμερα, Κυριακή (14/2) χρονικά προηγείται στις 15:00 το παιχνίδι του Άρη με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης ενώ στις 17:15 ακολουθούν δύο αναμετρήσεις.
Πιο συγκεκριμένα η ΑΕΚ δοκιμάζεται εκτός έδρας στο Αλκαζάρ με την ΑΕΛ ενώ ο ΟΦΗ υποδέχεται στο Ηράκλειο τον Βόλο με στόχο το τρίποντο.
Από το πρόγραμμα της αγωνιστικής φυσικά ξεχωρίζει η μεγάλη «μάχη» της Λεωφόρου στις 19:30 όπου θα τεθούν αντιμέτωποι ο Παναθηναϊκός του Λάζλο Μπόλονι και ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς.
Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να υπερασπιστούν το μέχρι τώρα αήττητο τους στο πρωτάθλημα ενώ οι πράσινοι επιθυμούν και για το γόητρο πέρα από το βαθμολογικό ενδιαφέρον να το σπάσουν.
Οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν από τα κανάλια NOVASPORTS HD.
Κυριακή 14 Φεβρουαρίου
15:00 Άρης-Παναιτωλικός
17:15 ΑΕΛ-ΑΕΚ
17:15 ΟΦΗ-ΝΠΣ Βόλος
19:30 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις