Θέλει να φύγει και ο Λεόν από τον Ολυμπιακό Β.;

Ο Σούλης Παπαδόπουλος ερωτηθείς χθες στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, για το τι ισχύει στο θέμα Καραμανλή, όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το goalpost.gr, παραδέχθηκε πως υπάρχει θέμα, λέγοντας πως ο ποδοσφαιριστής έχει…

…υποβάλλει ένα αίτημα στη διοίκηση και τις προσεχείς μέρες το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει. Μάλιστα, πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω τόνισε, πως ίσως να μην είναι μόνο ο Καραμανλής ο παίκτης που έχει ζητήσει να φύγει από τον Ολυμπιακό.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα flnews.gr ο Ντιέγκο Λεόν έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα και δεν αποκλείεται το συμβόλαιό του να λυθεί με την βολιώτικη ΠΑΕ. Αν υπάρχει θέμα θα φανεί άμεσα, καθώς θα δούμε αν ο Λεόν θα βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με την Καλλιθέα στην Αθήνα. Γιατί, όπως υποστήριξε ο Σούλης Παπαδόπουλος ερωτηθείς αν υπάρχουν τραυματίες για το παιχνίδι με την Καλλιθέα, απάντησε πως ο μοναδικός παίκτης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού είναι ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις