Παλτόγλου: Δεν είναι ξεκάθαροι οι όροι του πρωταθλήματος

Υπέρ του να αρχίσει το πρωτάθλημα τάσσεται ο ισχυρός άνδρας της  ΠΑΕ Αιγάλεω, Άρης Παλτόγλου, αρκεί οι όροι του πρωταθλήματος να είναι ξεκάθαροι από την αρχή. Σε διαφορετική περίπτωση με μεγαλομέτοχος του «Σίτι» δηλώνει κάθετα αντίθετος στην έναρξη ενός πρωταθλήματος που με τη “αναδιάρθρωση Αυγενάκη”, μπορεί να μην υπάρχει λόγος και να γίνει.

Ο κ. Παλτόγλου κατέθεσε την άποψή του στο sportradio και τόνισε πως αυτή τη στιγμή δεν έχει ξεκαθαρίσει απολύτως τίποτα, παραθέτοντας κι ένα απλό παράδειγμα: «Αν υποθέσουμε πως παίζουμε και κατατασσόμαστε στην τέταρτη θέση. Τι θα γίνει σ’ αυτή την περίπτωση; Θα οδηγηθούμε στη Γ’ Εθνική;»

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος του απάντησε πως βάσει των διαρροών της αναδιάρθρωσης «Αυγενάκη», στη Σούπερ Λιγκ 2 θα ανέβουν όλες οι ομάδες που πληρούν τα κριτήρια που αναφέρονται στο νομοσχέδιο. Η απάντηση του κ. Παλτόγλου ήταν άμεση και λογική: «Και τότε γιατί να παίξουμε; Γι’ αυτό επαναλαμβάνω πως πρέπει πριν ξεκινήσουμε να είναι όλα ξεκάθαρα και να ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος μας»

«Ο κ. Λεουτσάκος μου είπε πως θα ανέβουν οι 8 πρώτοι από κάθε όμιλο και θα πέσουν οι δύο τελευταίοι»

«Το πρωί (13/02) μίλησα και με τον κ. Λεουτσάκο και του κατέθεσα τους προβληματισμούς μου. Μου είπε πως μόνο οι δύο τελευταίοι από κάθε όμιλο θα πέσουν και θα ανέβουν οι οκτώ. Βέβαια, του είπα, πως σε ραδιόφωνο του Βόλου είπες πως θα ισχύσει η προκήρυξη που λέει πως ανεβαίνουν οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο. Πως μπορώ να είμαι καλυμμένος αν δεν βγω μέσα στη δυάδα; Τι θα γίνει αν βγω 5ος. Ποιος με διασφαλίζει πως δεν θα βρεθώ στη Γ’ Εθνική;»

Για το αν οι ομάδες θα είναι έτοιμες στις 15 Μαρτίου: “Δεν θα είμαστε έτοιμοι στις 15 Μαρτίου. Μην κοροϊοδεύομαστε”

Ο κ. Παλτόγλου ρωτήθηκε από τον Σωτήρη Γεωργούντζο να σχολιάσει τις ενέργειες του ΠΣΑΠ για την έναρξη των πρωταθλημάτων, με την απάντηση να εκπλήσσει: “Ο ΠΣΑΠ είμαστε εμείς οι παράγοντες που πληρώνουμε. Να σημειώσω πως εγώ, όπως ο Πρασσάς και κάποιοι άλλοι πρόεδροι και να μην παίζαμε, πληρωμένοι θα ήταν οι ποδοσφαιριστές. Οι δικοί μου ποδοσφαιριστές δεν θέλουν να παίξουν και ο λόγος είναι πως θα κληθούν να αγωνίζονται Κυριακή-Τετάρτη μετά από τόσο μεγάλο διάστημα απραξίας, με τους σοβαρούς τραυματισμούς να ελλοχεύουν. Πως θα πάρουν του χρόνου οι παίκτες συμβόλαιο; Ξέρω πως το ίδιο ισχύει και σε άλλες ΠΑΕ της κατηγορίας. Δεν έχουμε βήμα εμείς να καταθέσουμε την άποψή μας για την έναρξη του πρωταθλήματος κι έχει ο Μπαντής και ο Τσάτσος…”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις