Επιστρέφουν στην κανονικότητα οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου

Όλοι σχεδόν οι παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται στον Βόλο, ενώ σήμερα αναμένονται στην πόλη οι Γεράσιμος Βουκελάτος και Στάθης Βασιλούδης. Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ αναμένεται να υποβληθούν σε μοριακά τεστ covid-19 και οι «ερυθρόλευκοι» θα αρχίσουν προπονήσεις, μόλις βγουν τα αποτελέσματα, ενώ θα ακολουθήσουν και εργομετρικές εξετάσεις.
Πάντως, μπορεί οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ να πήραν την έγκριση να αρχίσουν προπονήσεις, όμως ο καιρός τους τα χαλάει. Η κακοκαιρία που πλήττει όλη τη χώρα δημιουργεί μεγάλα προβλήματα, ως προς τις προπονήσεις των ομάδων, καθώς τα γήπεδα είναι χιονισμένα.
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου, με επικεφαλής τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Ευριπίδη Τσιμπανάκο, επισκέφτηκε χθες το προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Φερών και επιθεώρησε τους χώρους, οι οποίοι τις προσεχείς μέρες θα δεχθούν τους ποδοσφαιριστές, ενόψει της προετοιμασίας που θα γίνει για την έναρξη του πρωταθλήματος.
Η Φούτμπολ Λιγκ αναμένεται να αρχίσει, εκτός απρόοπτου, είτε στις 7 Μαρτίου, είτε στις 14/3. Πρωτόγνωρα πράγματα για την κατηγορία, αν σκεφτεί κανείς, πως το περσινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, αν δεν διακόπτονταν στις 8/3/2020, θα ολοκληρώνονταν στα τέλη Μαρτίου.
Οι ομάδες, πάντως, αναμένεται να ζητήσουν ένα εύλογο χρονικό διάστημα από τη διοργανώτρια για την προετοιμασία τους, πριν μπουν στη «μάχη» του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις