Υποχρεωτική στροφή σε Αϊντχόφεν στον Ολυμπιακό

Ό,τι έγινε, έγινε χθες στη Λεωφόρο και ο Ολυμπιακός υποχρεούται να στρέψει όλη την προσοχή του στο προσεχές παιχνίδι με την Αϊντχόφεν στο Καραϊσκάκη για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ

Οι Πειραιώτες έχουν αρκετά παράπονα για τη διαιτησία στο χθεσινό ντέρμπι με το «τριφύλλι», αφού «φωνάζουν» ιδιαίτερα για τη φάση στο 88’ για χέρι του Σανκαρέ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ματιέ Βαλμπουενά.

Ωστόσο, από σήμερα ο Πέντρο Μαρτίνς θα περάσει το μήνυμα πως πρέπει να συγκεντρωθούν για τον αγώνα με τους Ολλανδούς, ώστε να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους δίνει ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει σίγουρα τον τιμωρημένο Σεμέντο και πλέον μένει να φανεί αν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Ουσεϊνού Μπα στο κέντρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας.

Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί αν θα τεθεί στη διάθεσή του ο Γιάν Εμβιλά, ο οποίος είχε ενοχλήσεις την Παρασκευή και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Τις επόμενες μέρες θα φανεί αν ο Γάλλος χαφ θα μπορεί να αγωνιστεί ή αν αναγκαστεί ο Μαρτίνς να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του για το παιχνίδι με την PSV.

Αυτή τη στιγμή επικρατεί αισιοδοξία πως ο Εμβιλά θα προλάβει το συγκεκριμένο ματς, δίνοντας μία σημαντική λύση στον προπονητή του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις