ΟΦΗ: Τα… άκουσαν Σίμος και παίκτες

Με 2-1 ηττήθηκε εντός έδρας ο ΟΦΗ από τον Βόλο, σε αγώνα για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Το αποτέλεσμα αυτό, το οποίο πλέον βάζει σε περιπέτειες τους Κρητικούς είχε σαν συνέπεια, να βρεθούν έξω από το «Γεντί Κουλέ» οργανωμένοι οπαδοί οι οποίοι περίμεναν τους παίκτες.

Μιλώντας τους σε πολύ έντονο ύφος και χωρίς να λείψουν τα «γαλλικά» από την συζήτηση με τους παίκτες, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ ζήτησαν σε πολύ έντονο ύφος, τον λόγο για τις συνεχόμενες ήττες, οι οποίες έχουν φέρει την ομάδα σε πολύ δύσκολη βαθμολογικά θέση.

Οι παίκτες κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο άκουσαν αρκετά. Γιαννούλης και Κοροβέσης ήταν αυτοί που στάθηκαν για να συζητήσουν με τον αρχηγό του ΟΦΗ να απαντάει στα όσα του καταλόγιζαν οι οπαδοί: «πιστεύετε και πως εμείς δεν ντρεπόμαστε για ότι γίνεται; Ντρεπόμαστε να βγούμε έξω από τα σπίτια μας».

Από την οργή του κόσμου δεν ξέφυγε ούτε ο Γιώργος Σίμος, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο εν μέσω αποδοκιμασιών. «Να ξέρετε πως αν θέλω να μείνω στην ομάδα τώρα το θέλω περισσότερο. Είμαι εδώ για το καλό της ομάδας» ήταν τα λόγια του τεχνικού των «ασπρόμαυρων», για να λάβει την εξής απάντηση: «Κοουτς δεν παίρνουμε αποτελέσματα, η ομάδα χάνει», ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που του ζήτησαν να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις