Football League: Έναρξη υπό όρους στις 28 Μαρτίου

Την ημερομηνία έναρξης αποφάσισαν ομόφωνα οι εκπρόσωποι των 20 ομάδων της Football League στις δύο τηλεδιασκέψεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα. Όλοι οι εκπρόσωποι, οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν οι μεγαλομέτοχοι των ομάδων, έθεσαν ως προϋπόθεση για την έναρξη να έχει λυθεί το θέμα της προκήρυξης  ώστε να είναι ξεκάθαροι από την αρχή οι όροι του πρωταθλήματος. Ο κ. Λεουτσάκος δεσμεύτηκε πως αν δεν ξεκαθαρίσει το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να ξεκινήσει. Μάλιστα, δεσμεύτηκε να προτείνει στον κ. Αυγενάκη να συμπεριλάβει στο νομοσχέδιο, παράγραφο που να δίνει τη δυνατότητα σε όλες της ΠΑΕ της κατηγορίας να συμμετάσχουν στη νέα SL2, εφόσον πληρούν τα αυστηρά κριτήρια που ορίζει το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας:

Ολοκληρώθηκαν οι δυο συσκέψεις της Football League με τις είκοσι ΠΑΕ Βορείου και Νοτίου Ομίλου. Οι ομάδες ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στα τηλεοπτικό, στα οικονομικά αλλά και το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Αύριο Τρίτη στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από τον πρόεδρο της Υγειονομικής Επιτροπής Ξενοφών Ρούσση και ακολούθως θα πραγματοποιηθούν τα τεστ και η έναρξη των προπονήσεων.

Προτεινόμενη ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, αποφασίστηκε ομόφωνα η 28η Μαρτίου 2021.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις