Η απάντηση του Κώστα Ακρίδα στο εξώδικο του διαιτητή Μανώλη Σκουλά

Με αφορμή το εξώδικο που έστειλε ο διαιτητής Μανώλης Σκουλάς στον Κώστα Ακρίδα για την κριτική που έκανε στην ΕΡΑ Σπορ σχετικά με τις αποφάσεις του στον αγώνα Λαμία – Άρης, ο πρώην διαιτητής έστειλε στο SoccerPlus την ακόλουθη επιστολή:

Eπιστολή Κώστα Ακρίδα προς κ. Σκουλά:

Κύριε Σκουλά, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το εξώδικο που μου στείλατε. Πρέπει να ξέρετε πως στην χώρα μας έχουμε δημοκρατία και ελευθερία αντικειμενικής έκφρασης. Εσείς πιστεύετε πως με το εξώδικο που μου στείλατε, δεν θα μπορούσα να σας κάνω αξιόπιστη και αντικειμενική κριτική.

Κύριε Σκουλά, επειδή είστε δημόσιο πρόσωπο της Ελληνικής Διαιτησίας και την εκπροσωπείτε στο εξωτερικό με το διεθνές σήμα της FIFA, πιστεύω ότι όταν τελείωσε το παιχνίδι και βρεθήκατε στο σπίτι σας, θα είδατε το βίντεο και θα είδατε τα σοβαρά λάθη που κάνατε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αν τα διαπιστώσατε, κακώς κάνατε το εξώδικο. Αν δεν τα διαπιστώσατε, σημαίνει ότι δεν έχετε ορθή κρίση. Εγώ κάνοντας σωστά τη δουλειά μου, διαπίστωσα σωρεία λαθών στο συγκεκριμένο παιχνίδι και αυτά ανέφερα και έγραψα στη κριτική μου. Να ξέρετε όμως ότι δεν είμαι από τους ανθρώπους που με φοβίζουν τα εξώδικα. Αν θέλετε, ρωτήστε να μάθετε.

Όσον αφορά στο σήμα που φοράτε στο στήθος, αυτό το φόρεσαν και το τίμησαν ιερά τέρατα της Ελληνικής Διαιτησίας, όπως Λέλος Βαμβακόπουλος, Χρήστος Μίχας, Νίκος Ζλατάνος, Αντώνης Βασάρας, Μάκης Γερμανάκος και πολλοί άλλοι. Επίσης θέλω να πιστεύω, ότι αν αυτό το παιχνίδι το έβλεπαν οι προαναφερθέντες, θα είχαν θυμώσει ή θα είχαν εξοργιστεί.

Για αυτό κύριε Σκουλά, θα σας έλεγα να προσγειωθείτε στα παιχνίδια σας και να μην ασχολείστε με τις κριτικές και τα εξώδικα, δεν θα σας κάνει καλό.

Κύριε Σκουλά, καληνύχτα

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις