Μαρτίνης: «Είναι καλό που ξεκινάμε»

Το πρωτάθλημα της Football League έχει μπει -επιτέλους- σε τροχιά προπονήσεων και σε περίπου ένα θα γίνει η πολυπόθητη έναρξη.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ρόδος Τώνης Μαρτίνης μίλησε στη Mikriliga.com για την ετοιμότητα της ομάδας του ενώ εξέφρασε και την άποψή του για την έναρξη.

-Η ΠΑΕ Ρόδος όσο καιρό ήταν το πρωτάθλημα στον… «πάγο» δεν έμεινε σε αδράνεια. Πόσο έτοιμοι είστε για την έναρξη;

«Έχουμε να κάνουμε αρκετή δουλειά μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 28 Μαρτίου, κάτι το οποίο αποφασίσαμε όλες οι ομάδες.

Από Τρίτη, Τετάρτη επιστρέφουν οι παίκτες, να βολευτούν στα δωμάτιά τους και στα ξενοδοχεία… Να δούμε πως θα τρώνε που θα τρώνε…

Από κει και πέρα πρέπει να δούμε τα διαφημιστικά, τι θα κάνουμε με τις μεταδόσεις, αν μας επιτραπεί. Έχουμε να οργανώσουμε όλα αυτά, είναι περίπου δουλειά ενός μήνα.

Ωστόσο σε γενικά πλαίσια είμαστε έτοιμοι, είχαμε δυο-τρεις αποχωρήσεις τις οποίες αντικαθιστούμε. Η τελευταία περίπτωση που περιμένουμε μέσα στις επόμενες ημέρες να έρθει έτσι ώστε να συμπληρωθούν κενά, είναι ένας Αργεντινός που αγωνίζεται σαν 10αρι!»

-Ποια είναι η γνώμη σας για την είδηση της επανεκκίνησης;
«Αν και εφόσον έχει στόχο το πρωτάθλημα, είναι καλό που ξεκινάμε για να τελειώνει αυτό το θέμα. Η Ρόδος έχει στόχο από την πρώτη στιγμή να ανέβει στην ανώτερη κατηγορία. Κάνουμε προσπάθεια, να δούμε και τι θα γίνει με την ενοποίηση των δύο κατηγοριών.

Εμείς ετοιμάζουμε ότι χρειάζεται προκειμένου να φτάσουμε πιο ψηλά, υπάρχει ενθουσιασμός για να πάμε παραπέρα!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις