Στοίχημα: Γερμανο-ισπανική κυριαρχία στα… αστέρια – 3αδα για ταμείο στο 9,28!

Ξεχωριστό είναι το κουπόνι της Τρίτης (16/02), καθώς σε αυτό έχουμε την επιστροφή των αγώνων για το Champions League μετά από μήνες! Το Betarades.gr ξεχώρισε τρεις κορυφαίες στοιχηματικές προτάσεις, που μπορείτε να βρείτε στο pamestoixima.gr με πλήθος αγορών. Θα αναλύσουμε δύο επιλογές από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, καθώς και ακόμη μία από την αγγλική League 1.

Με τη φόρμα της Λειψίας

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με τη φάση των “16” του Champions League και την αναμέτρηση στις 22.00 ανάμεσα στη Λειψία και τη Λίβερπουλ.

Η γερμανική ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Στα συγκεκριμένα παιχνίδια σημείωσε 10 γκολ και δέχτηκε μόλις ένα. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι πρόκειται για την ομάδα με την καλύτερη ανασταλτική λειτουργία στη Bundesliga και με παθητικό 18 τερμάτων σε 21 αγωνιστικές. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 44 βαθμούς, πέντε περισσότερους από τις Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Βόλφσμπουργκ που ακολουθούν.

Δεν μπορεί να συνέλθει από τα συνεχόμενα αγωνιστικά “χτυπήματα” η ομάδα του Κλοπ. Η Λίβερπουλ δεν έχει συγκεντρώσει ούτε έναν βαθμό στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, καθώς μετράει ισάριθμες νίκες. Με 1-0 από την Μπράιτον, με 4-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι και με 3-1 από τη Λέστερ. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας του προβληματίζει τον Γερμανό τεχνικό, καθώς έχει δεχτεί 10 γκολ στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της. Σημείωσε την τελευταία νίκη της στις 31 Ιανουαρίου, με 3-1 επί της Γουέστ Χαμ για την 21η αγωνιστική.

Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες. Η Λειψία διανύει περίοδο φόρμας, έχει ψυχολογία και σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Μπορεί σίγουρα να τα καταφέρει και απέναντι στην προβληματική άμυνα της Λίβερπουλ. Επιλέγουμε 1 (DNB) σε απόδοση 2.22.

Προβάδισμα η Μπαρτσελόνα

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας και πάλι με το Champions League και μεταφερόμαστε στην Βαρκελώνη, εκεί όπου στις 22.00 η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν.

Στην καλύτερή της κατάσταση για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, που φαίνεται να έχει σηκώσει κεφάλι για τα καλά. Η ήττα με 2-0 από τη Σεβίλλη για το κύπελλο φαίνεται ότι αποτελεί απλά μια καλή παρένθεση, καθώς η ομάδα του Κούμαν “πετάει” από νίκη σε νίκη. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της για τη La Liga διέλυσε με 5-1 την Αλαβές. Η επιθετική της γραμμή είναι το μεγάλο όπλο της, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι έχει σημειώσει 10 γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Σερί τεσσάρων νικών “τρέχει” η Παρί Σεν Ζερμέν σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έβγαλε αντίδραση και ξεπέρασε την απρόσμενη ήττα (3-2) από την Καέν. Στο τελευταίο παιχνίδι κέρδισε δύσκολα με 2-1 τη Νις και μείωσε στον έναν βαθμό τη διαφορά της από τη Λιλ, πού βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Έχει σημειώσει 57 γκολ στο πρωτάθλημα, 16 εκ των οποίων τα έχει πετύχει ο Εμπαπέ. Σημαντικές οι απουσίες των Νεϊμάρ και Ντι Μαρία.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει να έχει συνέλθει, όμως, ακόμα και στη νίκη της με την Νις δεν έπεισε με την απόδοσή της. Αντίθετα η Μπαρτσελόνα διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και σκοράρει ακατάπαυστα. Επιλογή μας αποτελεί ο “άσσος” σε απόδοση 2.09.

Βρίσκουν δίχτυα στην Αγγλία

Κλείνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με τη League One της Αγγλίας και το παιχνίδι της Μπρίστολ Ρόβερς με την Πόρτσμουθ για την 21η αγωνιστική στις 21:00.

Τη χαρά της νίκης αγνοεί εδώ και δέκα παιχνίδια σε κάθε διοργάνωση η Μπρίστολ Ρόβερς. Ο απολογισμός της είναι δύο ισοπαλίες και οχτώ ήττες σε αυτό το διάστημα. Είναι οριακά έξω από την επικίνδυνη ζώνη μόνο λόγω της διαφοράς στα γκολ με τη Σουίντον, έχοντας βέβαια και δύο ματς λιγότερα. Το παιχνίδι της με τη συγκεκριμένη ομάδα είχε οριστεί το περασμένο Σάββατο, αλλά πήρε αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών. Προηγουμένως, είχε ηττηθεί από την Όξφορντ εντός έδρας με 2-0. Θα αγωνιστεί σήμερα με υπηρεσιακό τεχνικό.

Αήττητο σερί τριών παιχνιδιών έχει “χτίσει” η Πόρτσμουθ. Πιο πρόσφατα, κέρδισε στο γήπεδό της τη Σουίντον με 2-0 και σχετική άνεση. Δεν έπαιξε όπως και η σημερινή αντίπαλός της την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική στον αγώνα με την Κρου, αφού δεν το επέτρεψε ο καιρός. Στον βαθμολογικό πίνακα είναι στην 4η θέση, έναν μόλις βαθμό μακριά από τη 2η όπου “συγκατοικούν” Πιτέρμπορο και Χαλ.

Με νέο πρόσωπο στον πάγκο θα παραταχθεί στην αναμέτρηση η Μπρίστολ Ρόβερς, γεγονός που συνήθως κάνει μία ομάδα να βγάλει αντίδραση. Από την άλλη, η Πόρτσμουθ είναι δυνατή επιθετικά και έτσι το βλέμμα μας πάει στα τέρματα της αναμέτρησης. Θα προτιμήσουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις