Βεργέτης: «Σε καλό επίπεδο η φυσική κατάσταση»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στάικος Βεργέτης, ο οποίος τοποθετήθηκε για την επικείμενη «κόντρα» μεταξύ Άρη, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊού ενόψει «play off», αλλά και την ομάδα του τη Νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Λείπει από τις ομάδες η σταθερότητα στην απόδοση. Ξεκινάει ένα παιχνίδι και λες ποιον ΠΑΟΚ θα δω; Ίσως ο Άρης, να έχει πιο σταθερή απόδοση σε βάθος αριθμού αγώνων, οι υπόλοιποι είναι ερωτηματικό».

Για την ξέφρενη πορεία του Παναθηναϊκού: «Στα τελευταία παιχνίδια φαίνεται πως έχει μια ανάκαμψη, ενώ έχει κάνει και καλές μεταγραφές. Θέλει χρόνο, ακόμα περιμένω να τον δω».

«Ο Άρης, από την αρχή του πρωταθλήματος έχει πιο σταθερή πορεία από τους υπόλοιπους. Μπορεί για ένα τέταρτο να παίζουν καλό ποδόσφαιρο και μετά ξαφνικά να χαθούν από το γήπεδο. Δεν υπάρχει σταθερότητα στην απόδοση. Είναι πιο σταθερός ο Άρης σε αυτό το κομμάτι. Φτάνει την απόδοσή του σε ίδια επίπεδα, οι άλλοι έχουν αυξομειώσεις. Νομίζω πως έχει να κάνει με την παρουσία του σταθερού κορμού των ομάδων. Δεν έχουν βασικό κορμό. Έβλεπα έναν αγώνα του ΠΑΟΚ από τις αρχές του πρωταθλήματος, και παρατήρησα πως τα 9/11 εκείνης της ενδεκλαδας δεν παίζουν πλέον. Η ΑΕΚ για παράδειγμα, βάζει τον Ανσαριφάρντ για 2-3 παιχνίδια και μετά παίζει ο Ολιβέιρα. Ο ΠΑΟΚ, έχει καλούς παίκτες, μου αρέσει η ομάδα του. Έκανε καλές μετάγραφες ατομικά αλλά δεν βλέπω μια σταθερή ομάδα».

Ερωτηθείς για την δεύτερη θέση: «Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί με τις προσθήκες που έκαναν οι ομάδες τώρα, νομίζω πως θα παρουσιάσουν κάτι καλύτερο, και δεν ξέρω ποιος θα…«ξεπεταχτεί». Κάποιος θα το κάνει σίγουρα, απλά θα πρέπει να περιμένουμε 2-3 αγώνες ακόμα».

Για τα «play off»: «Σε τέτοιους αγώνες χρειάζεσαι παίκτες με προσωπικότητα. Δεν συγχωρούν απώλειες. Αυτό περιμένω να δω εγώ. Ο Παναθηναϊκός, πήρε καλούς παίκτες ειδικά ο Σανκαρέ, αλλά το θέμα είναι ότι τα «Play off» θέλουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να διαχειριστούν αυτούς τους αγώνες»

Για τη Νίκη Βόλου: «Εμείς μπαίνουμε σε ομαδικές προπονήσεις και περιμένουμε να δούμε αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αυτό το τρίμηνο, διατηρήσαμε σε καλά επίπεδα την φυσική μας κατάσταση και περιμένουμε…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις