Με νίκη στην Καλλιθέα παραμένει «ζωντανός» ο Ολυμπιακός Β.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος και η προσοχή, πλέον, στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και στην αναμέτρηση της προσεχούς Δευτέρας (21/12) με την Καλλιθέα εκτός έδρας. Στον Ολυμπιακό παρουσιάζεται η τελευταία ευκαιρία να κερδίσει και να παραμείνει κοντά στις ομάδες της κορυφής. Διαφορετικά, άλλη μια χρονιά θα πάει χαμένη, καθώς πολύ δύσκολα στη συνέχεια θα μπορεί ο Ολυμπιακός να παραμείνει διεκδικητής της ανόδου.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται επτά βαθμούς πίσω από την κορυφή, στην οποία βρίσκονται Λάρισα και Απόλλων Σμύρνης και έξι πίσω από τα Τρίκαλα και την Κέρκυρα και θέλουν μόνο νίκη για να καλύψουν τη διαφορά στην περίπτωση που στραβοπατήσουν κάποιες από τις παραπάνω ομάδες (υπάρχει άλλωστε το ντέρμπι της ΑΕΛ με τα Τρίκαλα). Επίσης, θέλουν να ρεφάρουν την απώλεια των δύο βαθμών από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Αγρ. Αστέρα.

Εκτός του τραυματία Διαμαντόπουλου, ο οποίος θα απουσιάσει, ξένο σώμα θεωρείται ο Ντιέγκο Λεόν, ο οποίος θα μείνει εκτός αποστολής και άμεσα θα κληθεί να λύσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» θα συνεχιστεί σήμερα Σάββατο με πρωινή προπόνηση, ενώ την Κυριακή το πρωί, μετά την τελευταία προπόνηση, η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις