«Ενδοοικογενειακό» στο Κλειστό Νέας Ιωνίας (17:00)

«Ενδοοικογενειακό» παιχνίδι διεξάγεται σήμερα Σάββατο στις 17.00 στο κλειστό της Ν. Ιωνίας, αφού αντιμέτωπη θα τεθεί η πρώτη ομάδα της Νίκης με τους Νέους Αθλητές, δηλαδή με το σύνολο που έχει συγκροτηθεί από παιδιά της υποδομής του βολιώτικου συλλόγου.

Δεν χωρά αμφιβολία πως η ομάδα του Θανάση Μπουλιάκη αποτελεί το μεγάλο φαβορί της σημερινής συνάντησης και θέλει να ρεφάρει την ήττα στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό. Ο Λαρισαίος τεχνικός αναμένεται να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους καλαθοσφαιριστές, ενώ ο τραυματισμός του Γιάννη Καρπέτη δεν φαίνεται σοβαρός, αλλά μάλλον θα προφυλαχθεί σήμερα.

Η σύνθεση της Νίκης: Στέλιος Τσαβές, Νίκος Μαυροφώτης, Φώτης Τάσσος, Πλάτων Κέτουλας, Γιάννης Καραγιώργος, Σάββας Καραμανλής, Γιώργος Τζίνης, Μπερτιάν Μουχάρεμ, Θεόδωρος Τοκατλίδης, Παναγιώτης Νάνης, Αντώνης Χρηστομάνος, Παναγιώτης Τσώλης.

Από την άλλη πλευρά οι Νέοι Αθλητές Νίκης τα έχουν δικαιολογημένα με την τύχη τους. Πάνω που ενισχύθηκαν με τον Σταμάτη Σκαμάγκα, ήρθε ο τραυματισμός του Δημήτρη Καζεπίδη να τους «πληγώσει» σοβαρά. Ο νεαρός γκαρντ έβγαλε τον ώμο του και επειδή είχε τραυματιστεί και παλιότερα στο ίδιο σημείο θα χρειαστεί επέμβαση, με συνέπεια να τίθεται σε αμφιβολία η συμμετοχή του στο υπόλοιπο πρωτάθλημα. Επίσης σήμερα θα λείψουν ο Χρήστος Νικολόπουλος (για προσωπικούς λόγους), καθώς και οι νεαροί Μάριος Σαπούνης (τραυματίας) και Χρήστος Καρσέλας (θα απουσιάζει από τον Βόλο την περίοδο των γιορτών).

Έτσι οι παίκτες τους οποίους εμπιστεύεται ο Απόστολος Καμακάς είναι οι: Κώστας Μανωλόπουλος, Θεόδωρος Σούλης, Νίκος Θέος, Γιώργος Καραθανάσης, Γιώργος Κοντογιάννης, Κώστας Τυρερές, Γιάννης Μακρόπουλος, Παντελής Παπανικολάου, Φίλιππος Πανιόπουλος, Χαράλαμπος Μπέζος, Κώστας Παναγιώτου, Στέφανος Τύμπας Σταμάτης Σκαμάγκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις