Έρχεται μέσος από ομάδα της Σούπερ Λιγκ στον Ολυμπιακό Βόλου

Οι μεταγραφές για τον Ολυμπιακό Βόλου δεν σταματούν στην απόκτηση του Στέφαν Τζούριτς, καθώς οι διοικούντες άμεσα θα προχωρήσουν στην απόκτηση δύο-τριών ακόμη ποδοσφαιριστών, προκειμένου ο Ολυμπιακός Βόλου να διαθέτει ένα πλήρες «οπλοστάσιο» ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις με ομάδα της Σούπερ Λιγκ για την απόκτηση ενός ξένου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση και η απόκτησή του θα προσδώσει επιπλέον δύναμη στο κέντρο, εκεί όπου ο Ολυμπιακός διαθέτει αξιόλογους παίκτες.

Είναι πολύ πιθανό οι «ερυθρόλευκοι» να προχωρήσουν και στην απόκτηση μεσοεπιθετικού από την ελληνική ποδοσφαιρική αγορά. Θυμίζουμε, πως μέσα στο lockdown αποκτήθηκε ο Αργεντινός Χερμάν Ερέρα, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως πίσω από τον φορ και προορίζεται να αντικαταστήσει στον Νικολάς Ντα Κάμπο, ο οποίος μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα αγωνίζεται με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, περιμένουν να βοηθήσει σημαντικά και ο Φράνκο Κολέλα, ο οποίος αποκτήθηκε λίγες μέρες πριν το lockdown και δεν πρόλαβε να κάνει πολλές προπονήσεις με τους «ερυθρόλευκους», παίζοντας μόνο σε ένα φιλικό παιχνίδι με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις