Σκληρή δοκιμασία με Α.Ε. Καραϊσκάκης για Ρήγα

Με θετικό αποτέλεσμα θέλει να κλείσει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ο Ρήγας, αλλά αυτό δεν είναι απλή υπόθεση. Οι Βελεστινιώτες καλούνται να μείνουν «όρθιοι» αύριο Κυριακή 20/12 (15.00) στην έδρα μίας εκ των ισχυροτέρων ομάδων του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα της Α.Ε. Καραϊσκάκης, η οποία μοιράζεται την 1η θέση με τον Αιγινιακό.

Η πορεία του Ρήγα Φεραίου ήταν ανοδική μέχρι την περασμένη Κυριακή. Όμως σε αυτή μπήκε… φρένο από την ομάδα της Φαρκαδόνας που έφυγε νικήτρια από το στάδιο του Βελεστίνου.

Λόγω του μακρινού ταξιδιού η αποστολή του Ρήγα Φεραίου θα αναχωρήσει από το Βελεστίνο σήμερα Σάββατο στις 15.00 και θα διανυκτερεύσει στη Φιλιππιάδα. Όμως σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται τέσσερις ποδοσφαιριστές που για διαφόρους λόγους τέθηκαν «νοκ άουτ». Ο λόγος για τους Δημήτρη Σέττο και Γιώργο Αλεξίου, που στο ματς με τη Φαρκαδόνα συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες, καθώς και τους Γιώργο Χατζή, Μάνο Πάσχο, που παραμένουν τραυματίες.

Η 18άδα για το αυριανό ματς είναι η εξής: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Βαλάντης Τριανταφύλλου, Παναγιώτης Αποστολίδης, Νίκος Βουραζέρης, Ντίνος Γεωργατζής, Σπύρος Γκάγκας, Ηλίας Γκίκας, Κώστας Γουτούλης, Παναγιώτης Γούτσιος, Κώστας Ζενούνι, Παρασκευάς Θεοδώρου, Γιάννης Κορέτα, Στέργιος Μπακάλης, Χρήστος Σπαθής, Αποστόλης Σφάκας, Γιώργος Τσίπι, Δημήτρης Χατζηαθανασίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις