Παρελθόν από τον Ολυμπιακό Β. Γεωργακόπουλος και Ζιάκας

Πέρα από τους Νικολάς Ντα Κάμπο και Μπρούνο Μπαράνκο, οι οποίοι δόθηκαν δανεικοί σε Απόλλωνα Λάρισας και Δόξα Δράμας αντίστοιχα, δύο παίκτες από το ρόστερ αποτελούν παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο λόγος για τους Δημήτρη Ζιάκα και Κώστα Γεωργακόπουλο. Ο πρώτος είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι από τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, ενώ ο δεύτερος ήρθε από την Κέρκυρα, παίζοντας σε τρία φιλικά παιχνίδια, με Δήμητρα, Απόλλωνα Λάρισας και Βέροια.

Χθες το μεσημέρι (16/2) οι «ερυθρόλευκοι» συγκεντρώθηκαν στο προπονητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο Φερών και επέστρεψαν στις ομαδικές προπονήσεις, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ και όλα τα μέτρα υγιεινής. Προπονήθηκαν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Στέφανου Ξηροφώτου και των συνεργατών του, ενώ στη προπόνηση μετείχε και ο Χερμάν Ερέρα, με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να γνωρίζει τους νέους του συμπαίκτες.
Απουσίασαν, λόγω κακοκαιρίας, οι Θωμάς Γραικός και Στάθης Βουκελάτος, οι οποίοι σήμερα αναμένονται στον Βόλο για να ενσωματωθούν κι αυτοί με την ομάδα.

Στους ποδοσφαιριστές μίλησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ευριπίδης Τσιμπανάκος και ο τεχνικός διευθυντής, Θωμάς Μακρής, οι οποίοι, τόνισαν πως η διοίκηση θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και ο στόχος που τέθηκε το περασμένο καλοκαίρι δεν αλλάζει. Η ομάδα θα διεκδικήσει, μέσω του πρωταθλήματος, να τερματίσει στην πρώτη θέση και να στεφθεί πρωταθλήτρια.
Ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς η επιστροφή στην κανονικότητα μετά από 3.5 μήνες εγκυμονεί κινδύνους. Με δουλειά στο γήπεδο, προσπάθεια και θέληση, οι στόχοι θα επιτευχθούν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις